Creëer Zelf Je Eigen Droomtuin!

Creëer Zelf Je Eigen Droomtuin

Eigen Droomtuin Creëren met Beplanting, Tuinkamer en Tuinmeubelen Suns Loungeset Palermo van Aluminium (Foto Van der Garde Tuinmeubelen  op DroomHome.nl)

Bij het maken van jouw huis tot de meest geweldige plek om in te leven, stopt het niet bij het inrichten van de binnenkant van de woning. Creëer buitenom een fantastische tuin, jouw droomtuin, want de tuin is het eerste wat jij en maar ook anderen zien als ze het huis binnen gaan.

Perfecte Beplanting
Met de bloeitijd van beplanting kun je ‘spelen’. Check welke planten, struiken en bloemen in bepaalde maanden bloeien, want het leukste is natuurlijk als er in alle vier de seizoenen iets moois bloeit in de tuin. Om in volle glorie van alle beplanting te kunnen genieten, plant dan vooraan de lage planten en werk naar achteren toe met steeds hoger groen. Let ook op hoeveel uren zon er per dag in de tuin schijnt en houd daar rekening mee met de plantenkeuze. Naast het planten in de volle grond, kan eigenlijk alles dienen als pot voor zomerplanten. Doe eens gek, het is jouw droomtuin!

Eigen Droomtuin Creëren met Beplanting, Tuinkamer en Tuinmeubelen Kettler Tuinset Toledo. (Foto Van der Garde Tuinmeubelen  op DroomHome.nl)

Mooiste Tuinmeubelen
Gezelligheid creëer je in de tuin door speciale plekken, zeg maar een tuin in een tuin aan te leggen. Leg de aandacht op een stil hoekje of onder een boom. Comfortabele tuinmeubelen laten je genieten van het uitzicht en de rust vanaf deze bijzondere en gekoesterde zitplaats. VdGarde Tuinmeubelen laat je optimaal relaxen in prachtige loungesets en tuinsets van bekende merken. Er is keuze uit een uitgebreid assortiment voor elk beschikbaar budget. De tuinmeubelen en accessoires als parasols,  zijn online verkrijgbaar, maar ook te zien in de showrooms. Zie je jezelf al zitten?!

Thuis In De Tuinkamer
Het ultieme genot van iemand met groene vingers of de tuinfan in het algemeen is een ruimte waar je o.a. lekker met aarde kunt knoeien. Het hoeft geen hele chique tuinkamer te zijn, maar een plek thuis of in de tuin om heerlijk stekjes te verpotten en om tuingereedschap in op te hangen. Maak het af met een heerlijke fauteuil die tegen een stootje kan en geniet van de vele tuinboeken die op jou staan te wachten om gelezen te worden!

Google+