De Voordelen van een Blokhut in de Tuin

De Voordelen van een Blokhut in de Tuin

Blokhut in de tuin voordelen op een rijtje gezet. (Foto 123rf.com  op DroomHome.nl)

Vind jij ook dat een blokhut in de tuin er altijd zo gezellig uit ziet? Net alsof je het hele jaar op vakantie bent. Dat klinkt goed! We hebben de andere voordelen van een blokhut voor je uitgezocht en we waren verrast door de vele mogelijkheden die het houten bouwwerk in de tuin heeft.

1 - Opslag van spullen
Natuurlijk, de belangrijkste reden voor het kopen van een blokhut is meestal het opslaan van tuinspullen. Zowel de tuinset en stoelen, maar ook het tuingereedschap van grasmaaier en bladblazer vinden hier graag hun plekje. Vergeet de fietsen, skelter en soms het aggregaat niet. De tuin blijft zo netjes en de spullen staan beschermd binnen tegen weer en wind.

2 - Functionele blokhut
Naast opslag (deur dicht en alles zit er achter verstopt) kan een blokhut makkelijk ook andere of meerdere functies hebben. Een blokhut is een fantastische hobbyruimte voor klussers, perfecte relaxruimte met sauna en de beste plek voor je oppottafel en planten die moeten overwinteren. Het is ook een ideaal stekje voor een atelier. Er kunnen eventueel extra ramen in geplaatst worden om maximaal van het zonlicht te profiteren. Sommige blokhutten hebben een veranda en/of een luifel. Onder de luifel kun je beschut voor de regen, de fiets of motor zetten, maar ook lekker zelf buiten onder zitten. Een mooie buitenkeuken onder het afdak staat garant voor heerlijke etentjes in de tuin met familie en vrienden.

3 - Blokhutten in verschillende modellen en maten
Bij de blokhutten van Blokhutwereld.nl heb je keuze uit vele modellen en verschillende afmetingen. Het zijn zeer stevige blokhutten met een lange levensduur van 20 jaar en langer. Ook niet verkeerd is dat maatwerk mogelijk is. Stel je wilt net als boven een paar extra ramen. De blokhutten worden standaard geleverd met dubbel glas en er zijn isolatiepakketten voor de vloer, dak en wanden.

Voor alle ZZP’ers en ondernemers: Wil je van de blokhut een extra werkruimte maken, dan heeft Blokhutwereld tuinkantoren die standaard goed geïsoleerd zijn met vloer- en dakisolatie. Bekijk van te voren de voorwaarden voor investeringsaftrek. Toilet, wasbak en kraan kunnen prima geplaatst worden.

4 - Zelf monteren blokhut
Het zelf in elkaar zetten en monteren van een blokhut van Blokhutwereld is goed mogelijk door een klusser met ervaring. De blokhutten worden in bouwpakketten aangeleverd met installatieschema’s. Je kunt ook kiezen om de montage door het Blokhutwereld bouwteam te laten verrichten. Deze specialisten doen niets anders!

5 - Waardestijging woning
Naast de praktische en esthetische kant, zorgt de aanwezigheid van een mooie blokhut in de tuin voor een stijging van de waarde van de woning.

Extra tip: Op het online omgevingsloket kun je snel zien of je een bouwvergunning nodig hebt voor het plaatsen van een blokhut.

Google+