Douglas Schuttingen Geven Jouw Droomhuis Die Luxe Uitstraling!

Douglas Schuttingen Geven Jouw Droomhuis Die Luxe Uitstraling!

Luxe Uitstraling van jouw Droomhuis met Douglas Schuttingen van Lariks Douglashout – (Foto 123rf.com   op DroomHome.nl)

Houten schuttingen zijn er niet alleen om de tuin af te schermen of de grootte van het perceel aan te geven, maar schuttingen worden steeds vaker geplaatst als belangrijk onderdeel van het tuinontwerp. Zie het als de lijst om jouw persoonlijke tuindesign van het huis van je dromen.

Omdat er vele soorten schuttingen zijn ga je bij de zoektocht naar de schutting die het beste past bij de gewenste woonstijl. Hot vandaag de dag is om niet alleen de interieurstijl van binnen naar buiten door te voeren, maar ook andersom is de sfeer van buiten in de woonkamer terug te vinden. Schuttingen zijn de muren van het huis maar dan in de tuin en waarmee je net zo aan de slag kunt gaan als in huis.

Douglas schuttingen zijn houten schermen van Douglashout die door de goede prijs en kwaliteit verhouding de tuin, het dakterras of het erf op een stijlvolle en betaalbare manier omheinen. De vintage look Douglas schutting van Larikshout sluit helemaal aan bij de landelijk wonen trend met het vergrijsde en geleefde uiterlijk van mooie oude buitenhuizen. Zwart geïmpregneerde schuttingen plaats je bij lounge-achtige tuinen en terrassen om het hele jaar te kunnen genieten van een Ibiza clubsfeer bij jouw thuis. Zo houd je ook nog eens op een minimalistische en elegante manier de inkijk van nieuwsgierige buren buiten.

Om het helemaal jouw droomtuin te maken kun je ook de onbehandelde schuttingen verven met Douglasverf in de kleur geheel naar eigen woonsmaak. Deze weerbestendige buitenbeits komt in de populaire kleuren wit, grijs en zwart. Naturel is er voor de rustieke countrylifestyle liefhebber waarin planten en houten schutting als natuurlijk geheel in elkaar op gaan.

De schutting komt vanzelfsprekend niet zonder bijpassende tuindeur en voor luxe oprijlanen is er de dubbele poort. Welkom!

Google+