Duurzaam en Mooi, Vlonderplanken!

Duurzaam en Mooi, Vlonderplanken!

Composiet Vlonderplanken, Perfect als Terras Vloer zijn Mooi, Duurzaam, Onderhoudsvriendelijk en Modern.

Heerlijk buiten genieten van de tuin, maar het terras steekt af tegen de inrichting binnen en het is nu echt toe aan een make-over.

Helemaal volgens de woontrend, trekken we de huisstijl binnen, naar buiten door. De schuinliggende en verkleurde tegels, waar eeuwig onkruid tussen groeit, worden vervangen door mooie composiet vlonderplanken in een moderne kleur.

Met z’n allen gaan we voor duurzaamheid, maar het moet niet ten koste gaan van de natuurlijke uitstraling van de tuin. Wat zijn eigenlijk de verschillen tussen houten en composiet vlonderdelen?

Composiet vlonderplanken zijn duurzaam en milieuvriendelijk gemaakt. Er zijn geen bomen omgehakt voor de productie. De natuurlijke houtvezels zijn restproducten van FSC-gecertificeerde houtbewerkingsbedrijven. Bovendien worden in de vloerdelen hoogwaardige gerecyclede kunststoffen verwerkt.

Composiet vlonderdelen zijn goedkoper gedurende zijn levensduur, die langer is dan hout.  Houten delen zijn in eerste instantie in aanschaf goedkoper, maar vraagt jaarlijks flink onderhoud. Composiet hoeft niet geschuurd, gelakt of in de olie gezet te worden. De composiet vlonderplanken rotten en vergrijzen niet. De gekozen kleur blijft zoals het is. Je kunt o.a. kiezen uit de trendy kleuren: donker en licht antraciet, steengrijs, verschillende tinten bruin en redcedar. Donker gekleurde composiet planken kunnen in de zon flink opwarmen. Nou wordt het hier in Nederland nooit vreselijk heet, maar anders zou je kunnen kiezen voor een lichtere versie.

Composiet vlonderplanken zijn mooi, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en modern.

Familie en huisdier vriendelijk zijn de composiet vloerdelen omdat ze niet versplinteren en je kunt er met blote voeten op lopen. Ook als ze nat zijn. De planken zijn stroef en antislip. De antislipbehandeling komt zeker van pas in de winter bij sneeuw en ijs als de planken bijvoorbeeld bij de voordeur liggen.

Perfect geschikt als tuinterras, vlonder, dakterras, balkonvloer en als serre, buitenverblijf en veranda vloer. 

Google+