Een Terrasoverkapping? Neem een Glazen Schuifwand

Een Terrasoverkapping? Neem een Glazen Schuifwand

Terrasoverkapping in de Tuin met een Prachtige Glazenwand (Foto Tuinmaximaal op DroomHome.nl)

Het mooie aan Nederland is, is dat we 4 seizoenen hebben die geheel hun eigen karakter hebben in de natuur. De tuin met haar bloemen en planten laat ieder jaargetijde een ander gezicht zien. Het is een gemiste kans dat we maar een paar maanden van het jaar echt van deze buitenruimte kunnen genieten zonder met regenjassen en moonboots aan te moeten zitten.

Populair is de terrasoverkapping waarmee je in de zomermaanden langer buiten kunt zitten en een beetje beschut bent tegen regen. Wil je het helemaal afmaken volgens de woonideeën van nu, ga je voor een overkapping met mooie glazen schuifwand!

Door het vele glas van de schuifwand met schuifdeuren is er altijd een eindeloos uitzicht over de tuin en kun je het hele jaar proeven aan de natuur van buiten. Niet alleen als de lente en zomeravonden wat frisjes worden, maar ook als de tuin bedekt is met sneeuw.

Midden tussen het ijs en de sneeuw gezellig aan tafel zitten is wel een heel bijzondere ervaring als je beschermd wordt tegen de regen en kou door de glazen schuifwand: tochtvrij met eventueel een heerlijke terrasverwarmerl

Met de glazen schuifdeuren komt er een geweldige hoeveelheid licht in huis, wat uitnodigt om de interieurstijl van binnen ook buiten door te voeren. Er komt ook een extra stuk leefruimte bij die al dan niet afgesloten kan worden voor bijvoorbeeld een groepje tieners die willen chillen of het beoefenen van een hobby.

Een glazen schuifwand werkt ook geluidsisolerend en houdt in het voorjaar en de zomer insecten als vliegen en muggen buiten. Naast alle praktische zaken is een glazen schuifwand in de overkapping buitengewoon mooi om te zien en verkrijgbaar in o.a. de kleuren crème/wit en antraciet, welke gebruikt wordt in de nieuwste woningontwerpen.

Voor je het weet ben je meer een buitenmens dan je denkt, zonder steeds naar het weerbericht te moeten kijken!

Google+