Een Tuin Om Van Te Genieten

Een Tuin Om Van Te Genieten

Een Tuin om van te Genieten met Tuinset Ideeën en Trampoline Soorten. (Foto 123rf.com  op DroomHome.nl)

Je kunt pas optimaal genieten van je tuin als iedereen uit het gezin er zijn favoriete plekje heeft.

Net zoals in huis wil je dat de kinderen, ouders en zelfs vrienden geheel op hun gemak zijn en heerlijk buiten kunnen relaxen in de lente en zomer. Voor de volwassenen, eigenlijk voor iedereen, gaan we op zoek naar de beste tuinset en voor de kinderen: de meest geschikte trampoline waarop ze zich helemaal uit kunnen leven!

Eindelijk Tuin Tijd

De zomertijd is ingegaan, dus als het maar even mooi weer is kunnen we 's avonds lekker langer buiten blijven.

De tuinset is toch wel het centrale focuspunt in de tuin en bepaald mede de sfeer die deze buitenruimte uitstraalt. Bij de landelijk wonen tuinstijl geven de wicker gevlochten tuinmeubelen dat echte country lifestyle gevoel. Houten tuinstoelen met kussens hebben een stoere en sobere uitstraling. Grijs, zand, naturel en taupe zijn de meest gevraagde kleuren voor tuinsets, maar voorzichtig komen er ook gedurfde tinten voor de hippe moderne tuinbezitter. De combinatie van verschillende materialen als aluminium, glas, hout en waterwerend textiel zie je dit jaar terug in het tuinset assortiment, waarmee er nieuwe en verrassende ontwerpen zijn ontstaan.

Je hebt niet een hele tuin nodig om heerlijk buiten te zitten. Balkon's worden vandaag de dag verwend met de mooiste tuinmeubelen in compact formaat. Van Franse bistrosets tot slanke fauteuils met bijpassende balkontafels.

Jump For Joy

Jaren lol, dat hebben de kinderen van een trampoline in de tuin.

Vanaf dat ze goed kunnen lopen begint het springfeest. Het is opvallend hoe populair de trampoline in de Nederlandse tuinen is. Het is buitengewoon goed voor het leren van evenwicht houden en het coördinatiegevoel van kinderen. In plaats van het staren naar de tablet bewegen ze uitbundig en worden ze heerlijk lichamelijk moe.

Zoveel tuinen, zoveel trampolines! Er zijn verschillende trampoline vormen die passen bij de grootte en de vorm van de tuin. De ronde trampoline wordt het meest gekocht en kan door haar vorm volledig gebruikt worden om op te springen. Perfect voor tuinen met een tuinontwerp gebaseerd op ronde vormen. Een ronde springmat neemt meer ruimte in dan een rechthoekige trampoline, die ook weer beter past bij een strak hoekvormig tuinontwerp. Op de hoeken van de rechthoekige mat heb je minder veerkracht. De ovale trampoline is dan ook een mooie tussenoplossing. Veiligheid is belangrijk bij het gebruik van trampolines. Bij bovengrondse trampolines kun je bijvoorbeeld kiezen voor een veiligheidsnet rondom de mat. Een inground of ingraaf trampoline integreert niet alleen mooier in de tuin, maar de kinderen stappen er ook makkelijker op en af.

Google+