Geniet Van De Laatste Zonnestralen

Geniet Van De Laatste Zonnestralen

Tuin Trends: Loungeset met Bank Kussens op Maat (Foto TUIN Ontwerp Buro / Danielle Hulsebos, Maatkussens  op DroomHome.nl)

Tuin ontworpen door TUIN Ontwerp Buro / Danielle Hulsebos

De zomer is helaas weer bijna voorbij, maar dat betekent niet dat je niet meer kunt genieten van de laatste zonnestralen. Zeker niet! Dit is nog heel goed mogelijk, zeker als je een tuin hebt met verschillende zitjes op verschillende plaatsen. Zo kan je op elk moment van de dag ergens de laatste zonnestralen oppikken. Er zijn genoeg mogelijkheden om deze fijne hoekjes in je tuin te creëren.

Grote Tuintafel
Een grote tafel in je tuin is een echte blikvanger. Tegenwoordig zijn er veel tafels te koop die gemaakt zijn van natuurlijke materialen. Deze passen dan heel mooi bij jouw tuin. Als je een grote tafel met heerlijke, comfortabele stoelen in je tuin zet, nodigt dit mensen uit om daar te gaan zitten. Je kunt hier genieten van een kopje koffie of chocolademelk met slagroom. Ook kan je hier gezellig spelletjes spelen met je gezin of een boek lezen. Als het buiten toch wat afkoelt, pak je een deken en zo kan je heerlijk in je stoel, onder een dekentje, wegkruipen met een goed boek!

Tuin Trends: Lounge Pallet Bank met Kussens op Maat (Foto Maatkussens  op DroomHome.nl)

Comfortabele Loungeset
Loungesets zijn erg populair. Dit is natuurlijk ook niet zo vreemd. Ze zijn erg comfortabel door de zachte kussens en je kunt er meestal met heel veel mensen op zitten. Als je een set in je tuin hebt, is dat dus echt een hoek waar je veel gezellige uurtjes door kunt brengen met jouw vrienden en familie. Kruip lekker weg op de bank kussens, echt heerlijk! Loungesets zijn er in verschillende kleuren en maten. Ook zijn er sets met all weather kussens die je in weer en wind buiten kunt laten liggen, ideaal! Je kunt dus altijd wel een set vinden of laten maken die bij de afmeting van jouw loungeset past en die ook voldoet aan jouw smaak.

Tuin Trends: Luxe Ligbed met Kussens op Maat (Foto Maatkussens  op DroomHome.nl)

Luxe Ligbed
Veel mensen hebben een tuinset waarvan je de stoelen in diverse standen kunt zetten. Deze stoelen kunnen redelijk ver achterover. Als je echt wilt liggen, dan kan je beter voor een ligbed met zachte tuinstoelkussens kiezen. De ligbedden zijn erg comfortabel. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en materialen. Er zijn ook ligbedden die geschikt zijn om het hele jaar buiten te laten staan. Dit is erg handig, want zodra het even mooi weer is, kan jij gelijk op je ligbed gaan liggen.

Verwarming
Wil je echte lang genieten van de laatste zonnestralen? Dan is een buitenkachel wellicht een goed idee. Ook hier heb je verschillende modellen in. Je hebt een verwarming die je op moet hangen en dus op een vaste plaats hangt, maar je hebt ook verplaatsbare kachels. Deze zijn ideaal. Je kunt deze dan steeds in het hoekje zetten waar jij op dat moment wilt genieten van het zonnetje. Met een kacheltje er bij kan je nog langer genieten van de nazomer en dat is toch wat iedereen graag wilt? En zodra de eerste zonnestralen in het voorjaar weer verschijnen kan jij weer met jouw kacheltje genieten van een van de comfortabele zitjes in jouw tuin. Laat de zomer maar komen!

Google+