Heerlijk Loungen in de Winter met een Vuurkorf en Lounge Tuinset

Heerlijk Loungen in de Winter met een Vuurkorf en Lounge Tuinset

Winter Tuintrend: Heerlijk Loungen Thuis in de Winter Tuin met Vuurkorf, Lounge Tuinset, Barbecue en Terrasverwarming. (Foto 123rf.com, Loungeset.nl  op DroomHome.nl)

Chillen wanneer we willen! Of het nu midden in de zomer is of hartje winter, we gaan graag naar buiten om te genieten van de natuur en elkaars gezelschap. Jazeker, ook als er sneeuw en ijs ligt, volgens de laatste lifestyle tuintrend. We geven hier wat warme tips om van het winter chillen en loungen een gezellig feestje te maken met vrienden en geliefde(n).

Après Ski Gevoel in de Tuin
Waarom zouden we helemaal naar een wintersport land moeten afreizen? We brengen het après ski gevoel gewoon thuis. In Oostenrijk en Zwitserland zitten de bezoekers van de skihut aan picknicksets van lange houten tafels en banken. Daarnaast worden steeds populairder de hippe buiten loungetenten met stijlvollere aankleding en drankjes. Dat kunnen we uitstekend ook zelf met onze weerbestendige tuinmeubelen als familie buitentafel met stoelen en mooie lounge tuinset met gezellige bijpassende kussens.

Winter Lounge Accessoires
Bij het uitnodigen van vrienden vragen we of de gasten zich extra warm willen aankleden. Extra plaids in matching kleur hangen er over de tuinbank leuning. Naast terrasverwarming geven ook vuurkorven rond de zitplaats heerlijke warmte. De vuurkorf maakt het buitengevoel van een vuurtje stoken in ons los en verlicht de tuin. Lampionnen en lichtslingers in de bomen laten de donkere winteravonden gezellig oplichten. Nu nog een lekker lounge muziekje aan of meegalmen met de feesthits van de Après Skihut.

Winter Barbecue
Je bent zo uren verder als je heerlijk zit. Daar horen natuurlijk de nodige hapjes en drankjes bij. Denk je aan de traditionele koek en zopie dan serveer je de gasten warme chocolademelk, snert en glühwein, met een grote gevulde koek. Helemaal hip vandaag de dag is een echte winter barbecue. Gezellig samen barbecueën met een biertje en bubbels. Van buiten in de kou zijn krijg je reuze trek!

Ontspannen en relaxen met vrienden doe je niet alleen die ene week op wintersport maar de hele winter door! 

Google+