Inspiratie voor Betonelementen in de Tuin

Inspiratie voor Betonelementen in de Tuin

Betonelementen voor in de tuin inspiratie – Beton u-elementen voor houthaardopslag, krukjes en sokkels. (Foto Betondingen  op DroomHome.nl)

Beton is een buitengewoon populair materiaal wat op allerlei wijzen gebruikt wordt in de woonkamer, keuken en badkamer. We kunnen het verschil tussen binnen en buiten opheffen door beton ook in de tuin te verwerken en laten zien dat de samensmelting van interieur en exterieur echt geslaagd is! Betondingen geeft ter inspiratie een aantal geweldige voorbeelden van betonelementen waarmee je gelijk aan de slag kunt in jouw tuin.

Betonelementen voor in de tuin inspiratie – Beton u-elementen voor een houtopslag. (Foto Betondingen  op DroomHome.nl)

Betonproducten waar je U tegen zegt!
Met de mooie strak design U-elementen kun je je helemaal uitleven in de inrichting van de tuin. Wat dacht je van een houtopslag voor de buitenhaard, maar ook voor aanvoer van de openhaard en houtkachel binnen natuurlijk.

Betonelementen voor in de tuin inspiratie – Beton u-elementen als krukje en poef. (Foto Betondingen  op DroomHome.nl)

Keer de U om en je hebt een krukje dat zomer en winter buiten kan blijven staan. Zet de U op z’n zij en voila… een stevige pied de stalle verrijst waar een prachtige plantenbak met kuipplant op kan staan te schitteren.

Vernieuwend tuininterieur met betondingen
Even lekker zitten met Betondingen! Zeer solide en hufterproof is de zitbank gemaakt van massief beton. Dit bankje laat zich niet makkelijk wegdragen.

Betonelementen voor in de tuin inspiratie – Tuinbank van beton. (Foto Betondingen  op DroomHome.nl)

Door het slanke ontwerp staat de betonnen tuinbank elegant op zijn poten. Maar verkijk je niet, dit stuk tuinmeubilair weegt meer dan 200kg.

Betonelementen voor in de tuin inspiratie – Krukjes en poefs van beton. (Foto Betondingen  op DroomHome.nl)

De betonnen kubus is 1 blok beton (40 / 50cm) en laat als poef de meest zware mensen op zich neervlijden. Het is ook een mooi stuk decoratie op het perceel dat tegelijktijdig ongewenst parkeren kan voorkomen en als antirampaal en erfafscheiding kan fungeren. Subtiel maar doeltreffend!

Betonelementen voor in de tuin inspiratie – Staptegels van beton voor in de tuin of oprit. (Foto Betondingen  op DroomHome.nl)

Tuindecoratie van beton
Naast betontegels voor het terras buiten, heb je ook aparte staptegels van beton waarmee je een mooi looppad kunt maken tussen het gras of een oprit mee kunt aanleggen voor de auto.

Betonelementen voor in de tuin inspiratie – Bloembakken en plantenbakken van beton. (Foto Betondingen  op DroomHome.nl)

De bollen van beton zijn heel decoratief voor in het tuininterieur waar bijvoorbeeld al een tuinbank van beton zijn plaats heeft gevonden. Naast de strakke ontwerpen, zijn er ook vele figuren, mooie bloembakken en brievenbussen in beton verkrijgbaar bij Betondingen.nl.

Betonelementen voor in de tuin inspiratie – Betonpoeren voor veranda’s en terrasoverkapping. (Foto Betondingen  op DroomHome.nl)

Bouwen met hout in de tuin
Nederlanders zijn massaal veranda’s en terrasoverkappingen aan het bouwen in de tuin en aan het huis, zodat we heerlijk nog langer van de avonden buiten kunnen zitten. We verlengen de zomer zo gewoon. Om te voorkomen dat de houten palen gaan verrotten in de grond is het gebruik van betonpoeren een buitengewoon handige en duurzame oplossing. Je moet het maar weten!.

Google+