Laat je Inspireren door de Verscheidenheid aan Tuinmeubelen

Laat je Inspireren door de Verscheidenheid aan TuinmeubelenTuinmeubelen inspiratie: Loungeset Cordoba van teak hout en aluminium, van 4 Seasons Outdoor (Foto 4 Seasons Outdoor, Tuinmeubelshop.nl  DroomHome.nl)

Na de vele donkere en natte maanden binnen doorgebracht te hebben is het ieder jaar weer een fantastisch gevoel om de tuindeuren en de schuifpui wijd open te zetten en maximaal van het buitenleven te gaan genieten. Genieten doe je niet alleen van het heerlijke zitten van de loungeset en tuinset. Het mooie design is mede een echte aanvulling op het gehele ontwerp van de tuin. Tuinmeubelshop.nl met Tuinmeubelen in vele eigentijdse ontwerpen, materialen en combinaties maakt van je tuin niet alleen een verlengstuk van je huis, maar ook van jou zelf! 

Tuinsets

Geniet volop van de zon en elkaars aanwezigheid met een tuinset die perfect aansluit bij jouw woon-en tuinwensen. Samenkomen rond een fijne tafel met mooie stoelen om heerlijk te keuvelen, borrelen, uren lang dineren, maar ook om een spelletje te spelen en werkbesprekingen te houden in een relaxte omgeving.

Nog niet zo lang geleden waren tuinsets van geheel kunststof ongeveer  de enige tuinmeubelen die verkrijgbaar waren. Later kwam er ook keuze uit meer natuurlijke teak houten tuinsets. Nu wij Nederlanders de tuin steeds meer als een belangrijk stuk van het huis zijn gaan zien, gaat er ook meer aandacht naar het interieur in deze buitenruimte. De woonstijlen van de meubelen binnen zie je volop terugkomen in buitenmeubilair en dan niet alleen in tuinsets, maar ook loungesets krijgen een mooie plaats op het terras en balkon.

Tuinmeubelen inspiratie: Tuinset Matinique Brighton, van Garden Collections (Foto Garden Collections, Tuinmeubelshop.nl  DroomHome.nl)

Op bovenstaande foto zie je de bijzondere tuinset-combinatie van Matinique diningstoelen met een organische gevormde kunststof zitting en acacia houten pootjes samen met de Brighton teak tuintafel. Zeg maar de eerder genoemde tuinmeubelmaterialen in een modern jasje.

Tuinmeubelen inspiratie: Tuinset Orlando Elena van wicker,  van Garden Collections (Foto Garden Collections, Tuinmeubelshop.nl  DroomHome.nl)

Naast de countrylifestyle annex landelijk wonen uitstraling van de wicker tuinsets met lekkere dikke kussens, hebben de aluminium tuinsets een meer design look voor de strakke tuin.

Tuinmeubelen inspiratie: Tuinset en bistroset Upton van aluminium en wicker, van Garden Collections (Foto Garden Collections, Tuinmeubelshop.nl  DroomHome.nl)

Zelfs voor een klein balkon hoeft de bistroset geen tuttig en oncomfortabel zitje meer te zijn. Doordat de bistro set te bestellen is in wicker, kunststof dan wel aluminium, sluit deze tuinset met 2 stoelen goed aan bij elke interieurstijl.

Tuinmeubelen inspiratie: loungeset Arenas van Garden Collections (Foto Garden Collections, Tuinmeubelshop.nl  DroomHome.nl)

Loungesets

Met een loungeset heb je eigenlijk de woonkamer buiten op het terras gezet. Niet letterlijk, want ’s avonds wil je ook binnen op je hoekbank kunnen neerploffen en meest belangrijk: de materialen van de bank en fauteuils binnen zijn niet geschikt voor verblijf buiten. Tuinmeubelshop.nl voorziet je ruimschoots in de behoefte om lange zomeravonden te chillen op een heerlijke bank met dito stoelen en bijpassende tafel.

Tuinmeubelen inspiratie: Loungeset van textileen Amazone Plata,  van Life Style Garden Furniture (Foto Life Style Garden Furniture, Tuinmeubelshop.nl  DroomHome.nl)

Een zeer uitgebreide collectie loungesets in alle materialen als wicker, aluminium, hout en outdoor textileen, maar ook in verschillende samenstellingen zijn te bewonderen op de tuinmeubelshop website.

Tuinmeubelen inspiratie: High dining loungeset Comodo, van Garden Collections (Foto Garden Collections, Tuinmeubelshop.nl  DroomHome.nl)

High dining loungesets
Best of both worlds is gecombineerd in een high dining loungeset. De comfortabele bank van de loungeset met hoge dikke kussens omsluit de eettafel van de tuinset, waar eventueel fauteuils en/of hockers bij aangeschoven kunnen worden. Zo kun je nog eens gasten uitnodigen!

Google+