Aalsmeer Flower Festival

Aalsmeer Flower Festival 2024

Aalsmeer Flower Festival – Bijzonder bloemen festival op locaties (Foto Aalsmeer Flower Festival op DroomHome.nl)

Aalsmeer Flower Festival toont de nieuwste trends in bloemdesign - Aalsmeer Flower Festival komt terug in 2024. Het evenement in de officieuze ‘bloemenhoofdstad’ van het land brengt de nieuwste bloementrends op een ludieke manier in beeld voor een breed publiek.

Aalsmeer Flower Festival is een cultureel dagje uit tussen de bloemen. Tijdens het evenement laten bloemdesigners fantastische creaties zien met verse snijbloemen en planten. De levendige kleuren, de inventieve presentaties en de combinatie met natuur, kunst en muziek zorgen voor een vrolijke dag uit voor jong en oud.

Dit jaar staat het festival in het teken van trends in bloemdesign. De tijd is aangebroken om oude patronen los te laten en nieuwe plannen te maken. Bestaande voorwerpen worden op een nieuwe manier gebruikt. Ondertussen speelt technologie een steeds grotere rol in ons leven. Dat is aan de ene kant praktisch en tegelijkertijd werkt het een zekere afstandelijkheid in de hand. Deze elementen van de huidige tijdgeest hebben een direct effect op hoe we ons huis en onszelf aankleden.

Aalsmeer Flower Festival – Bijzondere bloemenfair (Foto Aalsmeer Flower Festival op DroomHome.nl)

Tijdens Aalsmeer Flower Festival laten arrangeurs zien hoe dit zich vertaalt in de stijltrends van dit moment. Met duizenden bloemen in verrassende arrangementen worden bezoekers ondergedompeld in de nieuwste trends in bloemdesign.

Aalsmeer Flower Festival – Bijzondere bloemenfair met workshops. (Foto Aalsmeer Flower Festival op DroomHome.nl)

Het festival speelt zich af op verschillende locaties in Aalsmeer, die worden verbonden door een pendeldienst over het water en over de weg. Bezoekers kunnen ook genieten van live muziek, meedoen aan een veilsessie en demonstraties of workshops volgen. Er is tevens een speciale tentoonstelling met de mooiste rozensoorten.

Aalsmeer Flower Festival 2024 in juli van 11.00 tot 17.00 uur (onder voorbehoud). Tickets kosten € 7,50 in de voorverkoop (€ 10,- aan de kassa) en zijn het hele weekend geldig. Voor kinderen t/m 14 jaar is de entree gratis. Een vaartochtje over de Westeinderplassen tussen de locaties is inbegrepen, evenals het gebruik van de pendelbus.

Aalsmeer Flower festival – Alles over bloemen. (Foto Aalsmeer Flower Festival op DroomHome.nl)

Aalsmeer Flower Festival wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Noord-Holland, Gemeente Aalsmeer, Stimuflori, Rabobank Regio Schiphol, Royal FloraHolland, Greenport Aalsmeer, Waterdrinker Aalsmeer en vele andere sponsors. Meer informatie: www.aalsmeerflowerfestival.nl.

Google+