De Tuindagen Van Beervelde - Belgische Tuinbeurs

De Tuindagen van Beervelde 2020

Tuinbeurs Beervelde: De Tuindagen van Beervelde (Foto Beervelde, Oost-Vlaanderen België  op DroomHome.nl)

De Tuindagen van Beervelde, Belgie zijn deze zomer en najaar 2020 digitaal geopend! 

‘Beervelde’ is de ontmoetingsplaats voor alle tuinvrienden en een ongekende gelegenheid om met een groot aantal topkwekers in contact te komen. Gelegen op een van de mooiste privédomeinen in Oost-Vlaanderen, het hart van de Belgische sierteelt, bieden 230 zorgvuldig geselecteerde exposanten het beste van wat er op het gebied van planten en tuinen te vinden is. De combinatie met decoratie, antiek, ambachten, kinderanimatie, workshops, demonstraties en culinaire hoogstandjes zorgen voor een harmonieuze totaalbeleving.

Tuinbeurs Beervelde: De Tuindagen van Beervelde (Foto Tuinplanten Beervelde, Oost-Vlaanderen België  op DroomHome.nl)

Tekenend aan ‘Beervelde’ is het thema dat aan elke editie gegeven wordt. Dit najaar worden de “Paddenstoelen” in de kijker gezet. Heel opmerkelijk is de manier waarop ook talrijke exposanten rond het thema hun stand creatief inrichten. Organisatoren en standhouders bundelen de krachten om er samen een prachtige en unieke beleving van te maken.‘Beervelde’, bekend tot ver buiten onze landgrenzen, is vooral het feest van de tuin, een gezellige uitstap in een stukje prachtige natuur met de hele familie of vrienden en genieten van een natje en een droogje.

Info en online ticketverkoop op www.parkvanbeervelde.be.

Tuinbeurs Beervelde: De Tuindagen van Beervelde (Foto Tuinpotten & Tuindecoratie Park van Beervelde, Oost-Vlaanderen België  op DroomHome.nl)

Algemene informatie:
Data: vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 oktober 2019 van 10.00 tot 18.00

Waar: Via de E17 (Kortrijk-Antwerpen), 2 km van uitrit 11, richting Lochristi - GPS Lochristi, Beerveldse Baan 33
Info: +32(0)9 356 81 82 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.www.parkvanbeervelde.be

Google+