Flower Parade Rijnsburg

Flower Parade Rijnsburg 2023

Flower Parade Rijnsburg – Nieuwste trends in planten en bloemsierkunst. (Foto Flower Parade Rijnsburg  op DroomHome.nl)

Flower Parade Rijnsburg bloemenspektakel 11, 12 en 13 augustus 2023 - Flower Parade Rijnsburg is een echt bloemencorso. Toparrangeurs, afkomstig uit heel Nederland, verwerken maar liefst 300.000 bloemen en planten op praal-, muziek- en personenwagens. Een keur van voertuigen met de mooiste en meest bijzondere creaties. De Rijnsburgse parade is trendsetter op het gebied van bloemsierkunst.

Flower Parade Rijnsburg de 76ste editie, thema: Wonderen van de Natuur
Op zaterdag 12 augustus 2023 rijdt de fleurige parade door de straten van Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk. Met twaalf praalwagens, drie muziekwagens en meer dan dertig andere met bloemen versierde voertuigen is deze parade een van de mooiste in Nederland. De honderden muzikanten en figuranten maken van Flower Parade Rijnsburg tot een rijdend bloementheater.

Tip: Bezoek op vrijdag 11 augustus 2023 de gratis toegankelijke Flower Parade Show in Bloemenveiling Royal FloraHolland in Rijnsburg. Vanaf 16.00 uur is er een sfeervolle avond vol muziek en bloemen. Hier kun je op je gemak alle wagens bekijken en fotograferen. Op zondag 13 augustus 2023 zijn de praalwagens de hele dag te bewonderen op de Kon. Wilhelmina Boulevard in Noordwijk. Kijk voor route en tijden op  www.rijnsburgscorso.nl

Vrijdagavond 11 augustus 2023: in Bloemenveiling Royal FloraHolland Rijnsburg de ´Flower Parade Show´
Zaterdag 12 augustus 2023: de parade rijdt vanaf 13.00 uur door Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk
Zondag 13 augustus 2023: de praalwagens staan op de Kon. Wilhelmina Boulevard in Noordwijk

Informatie: www.rijnsburgscorso.nl

Google+