Paasmarkt 2014 | Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt Paasmarkt!

Paasmarkt 2014 Landgoed Marienwaerdt

Hip, duurzaam & vintage Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt Paasmarkt

Pasen 2014: Paasmarkt Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt 2014 op 18 & 19 April 2014 te Beesd – Meer Pasen… (Foto Paaseieren 123rf.com)

Paasmarkt Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt 2014  

Aan het begin van de lente, wanneer de Notenlaan vol narcissen staat en de eerste bloesem verschijnt aan de vele fruitbomen op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt, is er een éxtra reden om naar het landgoed te komen.

Op 18 en 19 april organiseert Mariënwaerdt voor het derde jaar een Paasmarkt om het voorjaar te vieren. Er zijn zo’n 20 kraampjes met hippe, duurzame en vintage artikelen, variërend van lekker (biologisch) eten tot vintage serviezen. Ook zijn er leuke workshops te volgen, waaronder het maken van een mooi voorjaarstafelstuk.

Hip, Duurzaam & Vintage Pasen

De kinderen kunnen zich uitleven op de skelterbaan en het springkussen. Natuurlijk zijn er voor hen ook leuke paasactiviteiten waaraan ze kunnen deelnemen en natuurlijk loopt de paashaas rond op het terrein.

De Paasmarkt wordt gehouden op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt, bij Pannenkoekenhuis de Stapel(b)akker. Vanaf het grote terras van de Stapelbakker kijkt men uit over het Paasmarktterrein. Ook Brasserie Marie is tijdens de Paasmarkt geopend voor een heerlijk diner. Natuurlijk kan ook Landgoedwinkel bezocht worden, met landgoeddelicatessen, biologische ingrediënten, kookwaren, cadeauartikelen en nog veel meer.

Paasmarkt Landgoed Marienwaerdt Informatie

De Paasmarkt is 18 april open van 11.00 uur tot 20.00 en op 19 april van 11.00 tot 18.00.
Entree is gratis.
Adres: Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt, Oude Waag 21, Beesd, 0345 68 70 10

Meer informatie: www.marienwaerdt.nl.

Google+