Natuurlijke Materialen in de Tuin

Natuurlijke Materialen in de Tuin

Natuurlijke Materialen in de Tuin met Houten Tuinmeubelen – Rough Tuintafel en Banken (Foto Kees Smit Tuinmeubelen op DroomHome.nl)

Materiaalkeuze is erg bepalend voor de sfeer in de tuin. Neem bijvoorbeeld het materiaal teakhout, hiermee creëer je eenvoudig een stoere als een romantische look.

Voor welke stijl je ook kiest, het gebruik van natuurlijke materialen heeft een rustgevend effect op de uitstraling van de tuin.

Robuuste Uitstraling
De ROUGH-collectie tuinmeubelen van Kees Smit Tuinmeubelen valt direct op door het stoere uiterlijk. Bij deze collectie is gebruik gemaakt van teakhout in combinatie met latten. De ROUGH tuinmeubelen zijn al met een grijze was behandeld om de mooie grijze kleur die op den duur ontstaat een handje te helpen. De natuur haar gang laten gaan, ook dát past bij het pure karakter van de ROUGH-serie. Kortom tuinmeubelen waarbij de lat hoog is gelegd qua comfort en gemak!

Natuurlijke Materialen in de Tuin met Houten Tuinmeubelen – Rough Tuintafel en Vechtwerk Fauteuils (Foto Kees Smit Tuinmeubelen op DroomHome.nl)

Romantische Sfeer
Maar ook het combineren van materialen geeft een erg mooi effect! Om een stoere, maar toch romantische sfeer in je tuin te creëren kun je de ROUGH tuintafel combineren met heerlijk comfortabele kunststof vlechtwerk lounge-of diningstoelen. Op deze manier creëer je een romantische en ontspannen sfeer.

Hoewel een diningset heerlijk is om lekker lang aan te tafelen, ideaal voor een spontane barbecue of goede gesprekken aan tafel, is het soms ook heerlijk om uit te buiken op een comfortabele loungebank. Bij de oriëntatie naar een loungeset kan het handig zijn om rekening houden met de flexibiliteit van de set om altijd voldoende zitplekken te kunnen bieden voor onverwacht bezoek. Hierbij kun je de modules naar eigen wens opstellen en kan de hocker zowel als voetenbank, tafeltje (met dienblad) of als extra zitplek gebruikt worden.

Natuurlijke Materialen in de Tuin met Houten Tuinmeubelen – Happy Swing Chair Hangstoel met Poot (Foto Kees Smit Tuinmeubelen op DroomHome.nl)

Happy Swing Chair
Op zoek naar een heerlijke loungestoel met een leuke speelse twist? Heb je dan wel eens gedacht aan een hangstoel? Een hangstoel  in je tuin is een echte eyecatcher. We zagen deze stoel eerder al eens voorbij komen, maar in 2016 maakt hij zijn echte opmars. Hij is gelanceerd in veel verschillende modellen en kleuren. Thuis relaxen was nog nooit zo makkelijk!

Bij Kees Smit wordt de hangstoel aangeboden inclusief standaard, wel zo prettig als er geen boom of veranda in de buurt is. Door deze oplossing kun je de stoel ook makkelijk verplaatsen en de stoel zelfs in de winter verplaatsen naar binnen, zodat je twaalf maanden per jaar van je stoel kunt genieten!

Google+