Pimp je Dakterras met Kunstgras

Pimp je Dakterras met Kunstgras

Pimp je Dakterras met Kunstgras - Kunstgras Tips in Groen Tinten en Vele Kleuren Kunstgras (Foto Kunstgras-Grastapijt  op DroomHome.nl)

Wil je ook een groene tuin maar dan op de tiende verdieping of graag buiten een zacht tapijt in jouw favoriete interieurkleur op het saaie dakterras? Nou dan ben je klaar voor kunstgras met eindeloze mogelijkheden.

Het grootste voordeel van kunstgras is dat het in feite een opgerold tapijt is. Met een scherp mes kun je het snijden in elke gewenste vorm. Je kunt een tegelterras aanleggen met prachtige groene stroken die perfect aansluiten bij kuipplanten met bamboe en borders om de natuur naar boven te halen.

Kleuren Kunstgras

Natuurlijke uitstraling?! Waarom niet de interieurstijl van binnen doortrekken naar het dakterras en balkon? Ga dan voor trendy kunstgras in de meest verschillende kleuren als  bruin, grijs, zilver, wit, zwart, rood maar ook roze, lime, paars en oranje. Het kunstgras kan in verschillende patronen gesneden worden en is zo perfect te combineren met de hippe lounge-hoek en het favoriete zen-plekje voor een rustmoment.

Kunstgras Tips

Kunstgras is makkelijk te onderhouden. Het is altijd prachtig om te zien. Door het leggen van een kunstgras mat bespaar je vele liters water, mest en kilometers maaien. Met de bladblazer kun je het gras op z’n tijd schoonblazen. Het wordt wel warm in de directe zon, maar dat gebeurt ook bij vlonderplanken en terrastegels in donkere kleuren. Omdat het kunstgras zacht en comfortabel is om op te lopen, is het zeer kindvriendelijk.

Daarnaast is kunstgras een licht materiaal, maar het moet natuurlijk nog wel naar het dak op de zoveelste verdieping vervoerd worden. De rollen zijn 2 meter of 4 meter breed. Het ligt er geheel aan welke afmeting er nodig is, maar het is altijd mooier als naden voorkomen kunnen worden. Een verhuislift is een oplossing bij de 4 meter kunstgras rollen.

Met het Kunstgras van Grasexpert krijg je hoge kwaliteit kunstgras, goede (UV) garantie, verschillende vezelhoogtes en goede prijzen. Er zijn kunstgras soorten voor vele woonstijlen: van verschillende natuurlijke groen tinten tot bijna alle kleuren kunstgras van de regenboog.

Google+