Styling Tips voor je Tuinmeubelen met Tuindecoratie

Styling Tips voor je Tuinmeubelen met Tuindecoratie

Styling tips voor je tuinmeubelen met tuindecoratie – Loungeset Suns Stockholm Royal Grey (Foto Vdgarde.nl  op DroomHome.nl)

Prachtige tuinmeubelen als loungesets en dining tuintafels krijgen extra impact als het buitenmeubilair vergezeld wordt van mooie accessoires die precies aansluiten bij de stijl van de meubelen. Het versterkt de gewenste sfeer en maakt het totaalplaatje af!

Naast een ongelooflijk groot assortiment tuinmeubelen, heeft Vdgarde.nl mooie accessoires die je zeker in je zithoek wilt hebben! De volgende tuindecoratie items als kwaliteit tuinkussens, sierkussens en design vuurtafels hebben we voor je uitgelicht.

Styling tips voor je tuinmeubelen met tuindecoratie – Tuinkussens en sierkussens Madison Fantasy, Rib Liver & 4-Seasons Pinamar & Zen Taupe (Foto Vdgarde.nl  op DroomHome.nl)

Tuinkussens en sierkussens

Zoals een dekbedovertrek over een bed, werkt een tuinstoelkussen voor een tuinstoel. Door het grote oppervlak krijgt de tuinstoel een complete nieuwe look waarmee je het tuinmeubilair opfrist en helemaal ophaalt naar de trends van nu. Op bovenstaande foto staat in 2 kleuren de Madison Fantasy tuinstoelkussen voor de verstelbare tuinstoel met geometrische patronen. Er zijn ook sierkussens met hetzelfde dessin om te plaatsen op de eventueel aanwezige loungeset, zodat er meer eenheid in de stijl gecreëerd wordt. Leg niet overal dezelfde kussens neer, want spelen met verschillende prints is super leuk! Enkelkleurige tuinstoelkussens zijn goed te combineren met het vrolijke 4-Seasons sierkussen Pinamar en Zen Taupe in verschillende patronen en kleuren.

Styling tips voor je tuinmeubelen met tuindecoratie – Vuurtafels Cosidrum, Cosiglobe en Cocoon Table Top (Foto Vdgarde.nl  op DroomHome.nl)

Vuurtafels

In de winter hebben we graag de openhaard aan, maar zomers willen ook graag met een groep vrienden rond een goed vuur zitten. Eén met de natuur op een moderne manier. Vuurtafels staan garant voor lange zomeravonden buiten en is de ideale sfeerhaard. De vuurtafel Cocoon Table Top kan gebruikt worden op een bestaande tafel en kan makkelijk verplaatst worden. De Cosidrum in de fantastische kleur lime is een blikvanger in de tuin en op het terras. De gasfles bevindt zich onder de gashaard. De Cosiglobe is een lage witte salontafel, waarin de gashaard verwerkt is. Deze gashaard kan gecombineerd wordt met een bijpassende bijzettafel in hetzelfde design.

Styling tips voor je tuinmeubelen met tuindecoratie – Windlichten en tray met kaarsen (Foto Pixagram.com, Alsterkorelle  op DroomHome.nl)

Sfeeraccessoires

Decoratie-accessoires van binnen kunnen ook buiten vaak een mooi plekje krijgen. De trend is al langer dat we de woonstijl van binnen door laten lopen in de tuin. Haal al je windlichten, vazen, plaids en trays met kaarsen die je hebt uit de woonkamer, want met zulke mooie tuinmeubelen en accessoires wil je alleen nog maar buiten leven!

Google+