Fruitrapen Zonder Bukken - Gardena Fruitverzamelaar

Fruitrapen Zonder Bukken

Fruitrapen zonder bukken met de Gardena Fruitverzamelaar - Rapen van fruit als walnoten, kastanjes, appels, peren en golfballen - MEER Tuinaccessoires... (Foto Gardena  op DroomHome.nl)

Het combisystem van GARDENA bestaat in 2016 veertig jaar. Op één steel kun je een breed assortiment tuingereedschappen bevestigen: van hark tot bezem en van schoffel tot ragebol. GARDENA presenteert een nieuwe uitbreiding: de Fruitverzamelaar. Je kunt nu fruit van de grond rapen zonder te bukken. 

Verzamelen
De GARDENA Fruitverzamelaar is een roterende mand van kunststof stroken. Het gebruik  is zeer eenvoudig: fruit verzamel je door te rollen. Wanneer je over een vrucht rolt, buigen de flexibele stroken. De vrucht schuift naar binnen en de mand sluit zich weer. Je leegt de mand eenvoudig via de zijopening. Is rollen niet mogelijk? Geen probleem! Met de praktische schepfunctie kun je ook rapen. De GARDENA combisystem Fruitverzamelaar is geschikt voor verschillende vruchten: van walnoten en kastanjes tot appels en peren. En golfliefhebbers… ook golfballetjes verzamel je in no-time!

Verkoopadviesprijzen
GARDENA combisystem Fruitverzamelaar: € 64,99 (excl. steel) - GARDENA combisystem steel: vanaf € 12,99 Informatie Gardena.nl.

Meer Gardena fruitverzamelaar inspiratie en shoppen.

Google+