Picknick met IKEA Outdoor Collectie Sommar

Picknick met IKEA Outdoor Collectie Sommar

Ikea Outdoor Collectie Sommar: Ikea Picknick met Hangmatten, Handdoeken, Sfeerverlichting op Led Zonne-energie en Papier Servies. MEER Ikea… (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Een gezellige middag in het park of een zwoele avond op het strand: IKEA heeft nu alweer zin in de zomer.

Daarom komt het woonwarenhuis met nieuwe producten voor een relaxte dag buiten, zoals een picknickkleed, strandtas, strandstoelen en kussens. Geef kleur aan de zomer met de nieuwe vrolijke lichtrode en lichtblauwe designs. En als het donker wordt, gebruik je zonne-energie om jouw feest gezellig te verlichten. De nieuwe outdoor collectie is vanaf februari verkrijgbaar bij IKEA.

Picknicken
Een gezellige picknick begint natuurlijk met een perfect picknickkleed. Je kan het zo groot maken als je zelf wilt door de verschillende SOMMAR 2016 vloerkleden te combineren. Maak het geheel af met de nieuwe donkerblauw-witte kussens uit dezelfde serie.

Stippen en Strepen in het Zand
Of je nu van blauwe strepen of rode stippen houdt, een dagje op het strand wordt nog leuker met de tassen uit de SOMMAR 2016 serie. De strandtas heeft een losse binnenzak waarin je waardevolle spullen makkelijk mee kan nemen. Je verfrissende drankjes bewaar je in de koeltas. Ook het bijpassende strandlaken met golvend motief is in dezelfde kleuren uitgevoerd.

Om Heerlijk in Neer te Ploffen
De populaire, opklapbare MYSINGSÖ strandstoel kent nu ook een grijs, lichtblauw en lichtrood golvend design. Echte zonaanbidders kunnen hun geluk niet op met het HÅMÖ zonnebed. De RISÖ hangmat komt overigens in dezelfde leuke kleur rood en blauw. En je hoeft niet op zoek naar twee palmbomen, want dankzij de GÅRÖ hangmatstandaard kan je relaxen waar je maar wilt.

Ikea Outdoor Collectie Sommar: Ikea Picknick met Hangmatten, Handdoeken, Sfeerverlichting op Led Zonne-energie, Plaids, Stoelen en Papier Servies.  (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Kussens, Kussens, Kussens
Op een zomerse dag kan je niet genoeg kussens hebben om je picknickplek comfortabel te maken. Wat dacht je van de nieuwe lichtblauwe en lichtrode NÄSTÖN stoelkussens? Of gebruik het kleurige TULPANTRÄD kussen, of één van de speelse DOFTRANKA, gestippelde FLÖNG en groene GURLI kussenslopen om er een bonte bedoeling van te maken.

Draagbaar Servies
Geen zin om zware borden en breekbare glazen mee te sjouwen? Dan leg je al het heerlijks dat uit de picknickmand komt op de feestelijke SOMMAR 2016 papieren bordjes. Het feest is compleet met de bijpassende wegwerp-bekers en vrolijke papieren servetten. 

Opgeladen door de Zon
De nieuwe SOLVINDEN buitenverlichting heeft ingebouwde led-lampjes die op zonne-energie werken. Je kan ze dus overdag in de zon laten opladen zodat ze ’s avonds licht geven aan een gezellig feest. De milieuvriendelijke hanglamp is verkrijgbaar in rood- en blauwwitte kleuren. Wist je trouwens dat IKEA sinds september dit jaar alleen nog maar led-lampen verkoopt? Meer Ikea nieuws.

Google+