Tuingereedschap | Handige Starters Tuinset!

Tuingereedschap | Handige tuinset voor starters

Tuingereedschap: Starters Tuinset van Gardena – Tuingereedschap Set met Schepje, Snoeischaar, Onkruidsteker & Handschoenen – MEER Tuin… (Foto Gardena  op DroomHome.nl)

Voor het eerst een eigen tuintje? Of eindelijk tijd en zin om zelf te tuinieren? Tuinspecialist GARDENA helpt een handje want met de introductie van de Startset voor de tuin kom je al een heel eind.

Basis

De GARDENA-Startset is een basisuitrusting waarmee niet alleen de beginnende, maar ook de gevorderde tuinier in zijn nopjes zal zijn. Planten, verplanten en potten vullen? Een handig bloemenschepje helpt.

De onkruidsteker is het ideale gereedschap om hardnekkig onkruid met wortel en al te verwijderen. Met de snoeischaar houd je planten en struiken in vorm en knip je uitgebloeide bloemen uit zomerbloeiers. Dankzij de beschermende handschoenen tuinier je heel relaxed en hou je je handen schoon.

Cadeautip

Valt er iets te vieren? Van house warming party tot verjaardag, van Moederdag tot inwijding van het nieuwe dakterras, met de GARDENA Startset heb je een cadeau waarmee je voor de dag kunt komen. De GARDENA Start-Set zit in een handige meeneemverpakking en kost € 16,99. Onder meer verkrijgbaar bij tuincentrum en bouwmarkt. Bron: Gardena.nl.

  • Bekijk HIER meer Gardena tuingereedschap.
Google+