Vuurtafels - Kampvuur voor Tuin en Balkon

Vuurtafels - Kampvuur voor Tuin en Balkon

Vuurtafels - Kampvuur op Tafel voor Tuin, Terras en Balkon - MEER Tuinaccessoires... (Foto Happy Cocooning  op DroomHome.nl)

Sfeervol en veilig genieten. De gezelligheid van een kampvuur voor elke tuin of balkon.

Happy Cocooning brengt al sinds 2008 de gezelligheid van een kampvuur naar de tuinen en balkons van Europa met zijn Cocoon Tables. Door het gebruik van een gasbrander heb je wel de sfeer van een gezellig vuurtje, maar niet de overlast van een traditionele houtbrander. Kiezen tussen een lounge- of eettafel hoeft niet meer. Door handig in te spelen op de trends heeft Happy Cocooning hiervoor dit seizoen de perfecte tussenoplossing. Of je nou van organische ronde vormen houdt of van recht en strak, Happy Cocooning past altijd bij jouw smaak, op het juiste niveau.

Cone en Bowl
Nieuw dit seizoen zijn de Cone en Bowl vuurtafels. Door de aangename ronde vormen hebben deze vuurtafels zonder aan te staan al een warme uitstraling. Zodra je de Cone of Bowl laat vlammen, wordt deze bijzondere tafel snel de place to be voor al jouw vrienden en familie. Met de sidetables en grillplaat maak je van jouw Cone of Bowl in een handomdraai een gezellige barbecue voor het hele gezin. Zorg dus dat je altijd een goedgevulde koelkast hebt, want Happy Cocooning brengt mensen samen.

Vuurtafels - Kampvuur op Tafel voor Tuin, Terras en Balkon - Happy Cone, Bowl en Lounge en Dining. (Foto Happy Cocooning  op DroomHome.nl)

Lounge and Dining
Dineren vanuit een loungeset of loungen in een eettafelstoel; hoe je het wilt noemen, kiezen hoeft niet meer. Een loungeset met een hoge tafel is geen gezicht, vandaar dat er nu een tussenmaat is. Zo kan je lekker blijven zitten en toch genieten van een lange zomeravond door de Lounge and Dining vuurtafels van Happy Cocooning. Ze zijn opgebouwd uit duurzaam composiet. Er is een rechthoekig en vierkant model Lounge and Dining in de kleuren antraciet en zwart. Ook zijn deze modellen gemakkelijk uit te breiden met accessoires en zo naar wens aan te passen. Met de bijpassende beschermhoes kunnen deze tafels het hele jaar buiten blijven staan. Ook in Teak en “Nice and Nasty” verkrijgbaar.

Veilig Vuur
Alle Happy Cocooning modellen worden geleverd met ‘hout’blokken en lavastenen. Uniek aan deze vuurtafels is dat ze handwarm blijven. Al geniet je een hele avond van het vuur, de tafel wordt nooit gloeiend heet. Je kan er dus rustig een glas wijn of lekkere hapjes op laten staan. Aansteken gaat net zo makkelijk als bij het gasfornuis, gas opendraaien en de knop indrukken. De vlammen kunnen daarna op de gewenste hoogte worden afgesteld. De verbranding is schoon en je hebt geen last van vonken of rook. Ook hoef je niet de hele avond met houtblokken te slepen en kan je lekker bij je gasten blijven zitten. Alle vuurtafels kunnen na een kleine aanpassing worden aangesloten op het aardgasnet. Informatie: Happycocooning.com

Meer Happy Cocooning vuurtafel inspiratie en shoppen.

Google+