Tuin Inspiratie Met Een Oosters Tintje

Tuin Inspiratie Met Een Oosters Tintje

Tuin Inspiratie Met Een Oosters Tintje - Met Oosterse Teakhout Tuinmeubelen, Blokhutten Met Veranda's, Led-Lampionnen en Oosterse Planten als Bamboe. (Foto 123rf.com  op DroomHome.nl)

Kun je ongelooflijk genieten van Oosterse tuinen die je gezien hebt tijdens verre reizen of op tv bij National Geographic en Discovery Channel? Dan kan jouw eigen tuin natuurlijk niet achterblijven! Met de volgende bijzondere tuintips geven we de buitenruimte een oriëntaalse make-over zonder dat de hele tuin op de schop moet. Maak deze lente en zomer één grote reis zonder je tuin te verlaten!

Pure Tuinmeubelen
Bij velen staat een reis naar Bali op de verlanglijst. Bij dit prachtige Indonesische eiland denk je aan prachtige stranden, magische tempels, yoga en… teakhout. Van deze harde tropische houtsoort worden prachtige Oosterse meubelen gemaakt voor o.a. de tuin. Teakhout is weerbestendig, waardoor de tuintafel en stoelen het hele jaar buiten kunnen staan. Dichter bij de natuur kom je niet met een tuinset van drijfhout, gemaakt van aangespoeld hout op het strand. Wat dacht je van een tuinbank gemaakt van de wortels van een teak boom?

Plantenbakken Met Oosterse Planten
Rust en sereniteit, daar gaan we voor! In de Japanse tuin zijn 3 elementen belangrijk: ‘water’ voor bijvoorbeeld een waterelement, ‘stenen’ om een paadje mee te maken en ‘planten’. Het element ‘planten’ staat voor natuur en dat gaan we in mooie plantenbakken verwerken. Met het plaatsen van grassen als bamboe en zwart gras kun je de bakken ook als een soort roomdivider gebruiken buiten.

Tuinhuis Met Veranda
Als het op een zwoele zomeravond ’s avonds later kouder wordt dan geniet je dubbel van een plek waar je meer beschut buiten kunt zitten. Een tuinhuis met overkapping biedt naast de ruimte als opbergruimte voor tuingereedschap en fietsen, een geweldige plaats om heerlijk te genieten van een drankje en hapje met vrienden. Bij Blokhutwereld.nl zijn er mogelijkheden te over om voor jouw tuin de perfecte blokhut met veranda te realiseren. Hang als sfeerverlichting led-lampionnen op aan de luifel om net dat extra oosterse tintje te krijgen. Laat de sushi en sake maar komen!

Google+