Intratuin Zomer Woon & Tuin Trends 2013

Intratuin Woon & Tuin Trends

Nieuwste Intratuin Planten, Tuin & Woondecoratie 

Tuin Trends 2013 Intratuin - Tuincentrum Intratuin Presenteert de Nieuwste Woondecoratie, Tuinaccessoires & Planten Trends voor Zomer 2013 - MEER... (Foto Intratuin Groen Woonwarenhuis op DroomHome.nl)

Intratuin Woon & Tuin Show

De nieuwste woon & tuin trends van groen woonwarenhuis Intratuin worden gepresenteerd in de Intratuin showroom aan de Bloemgracht 105 te Amsterdam. Zo helemaal van nu: de Intratuin showroom ingericht met woondecoratie voor buiten, tuinaccessoires in verschillende woonstijlen en een hippe groene planten collectie.

Tuin Trends 2013 Intratuin - Tuincentrum Intratuin Presenteert de Nieuwste Woondecoratie, Tuinmeubelen & Planten Trends voor Zomer 2013 - MEER... (Foto Intratuin Showroom Amsterdam, Spice PR  op DroomHome.nl)

Intratuin Woondecoratie Tuin & Thuis

Populaire en trendy items worden gepresenteerd in een kleurrijke en sfeervolle setting. Geniet daarnaast van het nieuwe Intratuin magazine BLAD, verkrijgbaar in alle Intratuin tuincentra met een oplage van meer dan 1 miljoen!

De woonaccessoires collecties van PTMD en Riverdale zijn verkrijgbaar bij Intratuin. Check ook de Intratuin App voor iPhone met handige tips, maar ook inspiratie en leuke ideeën voor je huis, tuin, je huisdier en koken.

Tuin Trends 2013 Intratuin - Tuincentrum Intratuin Presenteert de Nieuwste Woondecoratie als Kleurrijke Kussens, Kandelaars & Schalen voor Buiten in de Tuin, Terras & Balkon - MEER... (Foto Intratuin Showroom Amsterdam, Spice PR  op DroomHome.nl)

Kleurrijke Intratuin Woonaccessoires

Kleurrijke accessoires voor in de tuin is de zomer trend van dit jaar. Aarde en grijs tinten lijken te zijn ingeruild voor kleuriijke tuinposters, gieters, windlichten en kussens voor in de tuinstoelen in geel, hard roze, groen, turquoise, petrol blauw en rood. Helemaal leuk is de minivijver in kunststof, glas en metaal voor op het balkon & terras en zelfs binnen. Zelf te decoreren met drijfplantjes en verschillende steentjes. Gekleurde cactussen en bloeiende vetplanten zijn in vrolijk contrast met de felle woonaccessoires.

Tuin Trends 2013 Intratuin - Tuincentrum Intratuin Presenteert de Nieuwste Tuindecoratie als Nestkastjes, Tuingereedschap, Gezellige Planten in Landelijk Wonen Interieur Stijl voor Buiten in de Tuin, Terras & Balkon - MEER... (Foto Intratuin Showroom Amsterdam, Spice PR  op DroomHome.nl)

Zelf Kweken van Groente & Kruiden

Een tuintrend die al een poosje in opkomst is: het zelf kweken van groente & kruiden in een moestuin, op een vierkante meter, mini tuintjes voor kinderen & verticaal tuinieren op een terras & balkon. Zelfs Windowfarming in huis met potjes die op het raam kleven met zuignapjes. Het Intratuin magazine BLAD staat vol met kooktips & recepten voor deze zelf gekweekte groenten. Nestkastjes en insectenhotels brengen de tuin tot leven met de verschillende soorten vogels en insecten, zoals je ook terug ziet in de tuintrend Be Happy!

Tuin Trends 2013 Intratuin - Tuincentrum Intratuin Presenteert de Nieuwste Woondecoratie als Kussens, Kaarsen & Glazen Flessen, Gezellige Planten in Landelijk Wonen Interieur Stijl voor Buiten in de Tuin, Terras & Balkon - MEER... (Foto Intratuin Showroom Amsterdam, Spice PR  op DroomHome.nl)

Landelijke Intratuin Accessoires in Pastel Kleuren

De poederachtige pastel tinten als tegenhanger van de felle kleuren woontrend vind je terug in grijs met wit & mint kleurige kussens, oud roze kaarsen en kant-achtige mandjes en schalen. Kussens met insecten zie je ook terug in de zomer woontrend Into The Wild. In de landelijke woonstijl geeft de extra pastel kleur een onverwacht accent in deze romantische trend, zoals bij de Cirque d'Interieur woontrend.

Bron: Intratuin &  Spice PR Amsterdam

Google+