Picknick Trends | Zomerse Ikea Picknick Tips

Zomerse Ikea Picknick Tips

Handige Picknick Accessoires van Ikea

Zomerse Picknick met Ikea Picknick Tips & Picknick Accessoires - Ikea Picknickkleed LEES MEER... (Foto Ikea  op DroomHome.nl)
Haal alles uit de zomer met een beetje hulp van IKEA. Nederlandse zomers zijn onvoorspelbaar.

Als het mooi weer is, willen we daarom extra genieten. Haal alles uit een mooie zomerdag door je vrienden en familie op te trommelen voor een spontane picknick in het park. Dat hoeft gelukkig helemaal niet veel werk te zijn. IKEA biedt de helpende hand met een aantal handige producten en tips.

Zomerse Picknick met Ikea Picknick Tips & Picknick Accessoires - Ikea Picknickmand & Bakblikken LEES MEER... (Foto Ikea op DroomHome.nl)

Multifunctioneel

Iedereen uitgenodigd? Dan is het tijd om je spullen te pakken. De BYHOLMA kist biedt ruimte aan alles wat je nodig hebt voor een heerlijke picknick.

Eenmaal aangekomen op bestemming, doet de kist dienst als tafel.

Slim

De DRÖMMAR bakblikken zijn niet alleen handig om mee te bakken, maar ook een slimme manier om je lekkernijen in mee te nemen en serveren.

Zomerse Picknick met Ikea Picknick Tips & Picknick Accessoires - Ikea Voorraadpotten & Boodschappentas LEES MEER... (Foto Ikea op DroomHome.nl)

Ruimte besparen

Bespaar ruimte door je gerechten te vervoeren, serveren en te eten uit dezelfde potten en bakjes. Zoals de KORKEN voorraadpotten met deksel.

Ideale assistent

Dankzij de wielen en de sterke handgreep is de KNALLA boodschappentas de ideale assistent om al je spullen in te verplaatsen.

Zomerse Picknick met Ikea Picknick Tips & Picknick Accessoires - Ikea Vloerkleed & Ikea Buitenverlichting LEES MEER... (Foto Ikea op DroomHome.nl)

Nog niet naar huis

Nog geen zin om naar huis te gaan? Met warme plaids en zachte kussens zorg je ervoor dat het de hele avond aangenaam blijft. Houd je voeten warm door een buitentapijt mee te nemen, zoals het LISEL vloerkleed.

Voor twee

Picknick voor twee? Met SOLVINDEN buitenverlichting op zonne-energie kan je genieten van een romantisch samenzijn onder de sterren. Eenvoudig in gebruik omdat er geen snoeren of stopcontacten aan te pas komen. Als de bollen branden, creëren ze een sprookjesachtig effect.

De producten zijn vanaf april verkrijgbaar bij alle winkels van IKEA, daarnaast zijn er meer dan 7.000 producten verkrijgbaar via de webwinkel op IKEA.nl.

Bron: Ikea.com

Google+