Riverdale Tuin Trends Collectie 2013

Riverdale Tuin Trends Collectie 2013

Riverdale Collectie 'Rockin Romance' & 'Taste'

Tuin Trends 2013 - Riverdale Tuin Accessoires 'Rockin Romance' - Poederkleurige Riverdale Windlichten & Lantaarns, Plaids & Houten Kruk voor op het Terras, Balkon & in de Tuin LEES MEER... (Foto Riverdale Woonaccessoires  op DroomHome.nl)
Inspirerende tuin trends uit de Riverdale lente collectie 2013 geven de tuin, terras en balkon een zomers gevoel met de Riverdale woonaccessoires. Verhuis van binnen naar buiten met de Riverdale collectie: Romantiek in 'Rockin Romance' & buiten eten 'Taste'.

'ROCKIN’ ROMANCE' Riverdale Tuin Accessoires

Een zwoele zomeravond, stof dat opwaait wanneer er een oud busje langsrijdt, op de radio de melodie van een Franse chanson.

De robuuste buitentafel is gedekt met het mooiste servies, een kleurig veldboeket en subtiel geurende kaarsen. Zo moet de zomer zijn!

Tuin Trends 2013 - Riverdale Tuin Accessoires 'Rockin Romance' - Riverdale Lantaarns van Glas in Zachte Kleuren, Riverdale Display Ladder, Riverdale Kussens met Tekst, Riverdale Geurstokjes,Zeep & Zeeppompje Plaid & Riverdale Mand voor op het Terras, Erf, Balkon & in de Tuin LEES MEER... (Foto Riverdale Woonaccessoires  op DroomHome.nl)

De collectie Rockin’ Romance van Riverdale kenmerkt zich door producten met een natuurlijke uitstraling. Linnen, katoen, aardewerk, hout en glas zijn materialen die je ruimschoots in de collectie terugvindt. Eyecatchers zijn bijvoorbeeld de nieuwe lantaarns van aardewerk in wit met shutter‐effect en in zachtroze met romantisch bloemdessin. Deze verspreiden een speels en toverachtig licht. Zet er meerdere bij elkaar en je waant je in een sprookje.

Tuin Trends 2013 - Riverdale Tuin Accessoires 'Rockin Romance' - Buiten Tafelen op Riverdale Tuinmeubelen, met Riverdale Servies, Glazen, Teabox & Riverdale Koektrommel, Riverdale Etagere & Stolpen, Riverdale Kussens met Tekst voor een Lunch & Diner op het Terras, Erf, Balkon & in de Tuin LEES MEER... (Foto Riverdale Woonaccessoires  op DroomHome.nl)

Voor het ultieme loungegevoel deze zomer bekleed je je bank (of bed) royaal met kussens in linnen en katoen. In fris wit, stoer naturel, maar ook in zachtroze en fuchsia. De mix van vierkante en langwerpige kussens met het woord ‘love’ en ronde kussens met kantdessin laten je elke keer weer zien waar je beslist niet zonder kunt, namelijk liefde en romantiek.

Tuin Trends 2013 - Riverdale Tuin Accessoires 'Rockin Romance' - Buiten Tafelen met Riverdale Servies, Glazen, Kaarsen, Teabox & Riverdale Koektrommel & Snoeppotten & Trommel en , Riverdale Etagere & Stolpen voor een Lunch & Diner op het Terras, Erf, Balkon & in de Tuin LEES MEER... (Foto Riverdale Woonaccessoires  op DroomHome.nl)

Naast nieuwe bijzettafels, tijdschriftenrekken, kapstokhaken en fotolijsten in naturel en wit hout komt Riverdale met een uitbreiding op de succesvolle ‘mail’‐ serie, namelijk een handige opberger voor notitieblokken, enveloppen, A4‐papier en pennen. Kortom, de zomer staat bol van de romantiek en Riverdale geeft er een stoer tintje aan. Rockin’ Romance dus!

Tuin Trends 2013 - Riverdale Tuin Accessoires 'Rockin Romance' - Buiten Zitten op een Loungebank vol met Riverdale Tekst Kussens in Verschillende Dessins, Riverdale Dienblad vol met Kaarsen en Windlichten op het Terras, Erf, Balkon & in de Tuin LEES MEER... (Foto Riverdale Woonaccessoires  op DroomHome.nl)
Tuin Trends 2013 - Riverdale Tuin Accessoires 'Rockin Romance' - Romantische Picknick met Riverdale Tekst Kussens in Verschillende Dessins, Riverdale Dienblad vol met Kaarsen en Windlichten op het Terras, Erf, Balkon & in de Tuin LEES MEER... (Foto Riverdale Woonaccessoires  op DroomHome.nl)

Buiten Tafelen met 'TASTE' Riverdale Servies

Of je nu romantisch ontbijt met zijn tweeën, rumoerig luncht met het hele gezin of dineert met een groep vrienden: met het servies uit de TASTE. collection van Riverdale staat er altijd iets gezelligs op tafel! Riverdale bracht al eerder een kop en mok met ‘I love’ print op de markt, maar nog nooit was er zo’n grote keus als nu met de TASTE. collection.

Tuin Trends 2013 - Riverdale Tuin Accessoires 'Taste' - Romantisch Buiten Eten met het Riverdale Servies 'Love' uit de Riverdale Taste Collection op het Terras, Erf, Balkon & in de Tuin. Riverdale Tekst Servies met Theepot, Kop & Schotels, Borden & Kommen. LEES MEER... (Foto Riverdale Woonaccessoires  op DroomHome.nl)

De serie bestaat uit ontbijt‐, diner‐ en soepborden, espresso‐, cappuccinoen theekopjes, een prachtige theepot en bijpassende schaaltjes die erom vragen te worden gevuld met lekkere,uitnodigende tapas, hapjes en koekjes. Het enige wat je zelf nog hoeft toe te voegen zijn vrienden, lekker eten en gezelligheid!

Tuin Trends 2013 - Riverdale Tuin Accessoires 'Taste' - Romantisch Buiten Eten met het Riverdale Servies 'Love' uit de Riverdale Taste Collection, Riverdale Kaarsen & Theedoos op het Terras, Erf, Balkon & in de Tuin. Riverdale Tekst Servies met Theepot, Kop & Schotels, Borden & Kommen. LEES MEER... (Foto Riverdale Woonaccessoires  op DroomHome.nl)

Het servies is in tijdloos zwart‐wit uitgevoerd en gemaakt van hoogwaardig durable porcelain dat tegen een stootje kan. Op elk bord staat de tekst ‘I love Breakfast Lunch Dinner’; de kopjes zijn bedrukt met ‘tea’, ‘coffee’ of ‘espresso’ en passen op elke gedekte tafel. Ook aan de servetten is gedacht, deze kan je handig opbergen in de bijpassende servethouders. Last but not least biedt de collectie prachtige XL koffie‐ en theedozen die zó groot zijn dat ze, heel handig, kunnen dubbelen als dienblad. TASTE the difference!

Google+