Stijlvol Vogels Voeren in de Winter!

Stijlvol Vogels Voeren in de Winter!

Vogels voeren kun je het hele jaar, maar extra voer kunnen de vogels zeker gebruiken in de winter als het vriest en als er sneeuw ligt! Helemaal stijlvol kun je de vogels voeren in de tuin & op balkon met de hippe collectie design vogelvoederhuisjes, voedertafels en mooie vogelvoederplanken!

Vogels Voeren Tips - Vogels Voeren in Design Vogelvoederhuisjes, Vogelvoederplanken & Voedertafel voor Vogels - Foto Collectie Vogelhuisjes - Meer Hip Design Vogelvoederhuisjes LEES MEER...

Design Vogelvoederhuisjes & Voedertafel Collectie

  1. Pip Pip design vogelhuis, design Stina Sandwall in groen, rood, wit, zwart en zilver kleur.
  2. Keramieke Egg Bird Feeder in hippe kleuren van Jim Schatz.
  3. Eva Solo vogelvoeder ring, winnaar van de IF Design Award in 2007. Eva Solo's vogelvoeder ring trekt het hele jaar door vogels naar uw tuin.
  4. Eva Solo porseleinen Vogelhuis. Dit vogelhuisje is geschikt voor verschillende soorten vogels doordat de opening in afmeting aan te passen is.
  5. Bungee vogelvoer figuur & zaad voeder. Hippe bungee jumper van vogelvoer. De vogelzaad jumper zal heen en weer bounchen bij het pikken van de vogels.
  6. Eva Solo Vogelvoedertafel. Vogelvoedertafel voor kleine vogels met een zaden of noten voorraad van 5 liter.
  7. Nido mezenbol houder van Blomus. Mezenbolhouder van edelstaal, geen boom in de tuin nodig.
  8. Kolibrie vogelvoerhuisje van Jim Schatz. Speciaal vogelvoederhuisje voor de kolibrie in verschillende knalkleuren.
  9. Steckling clip-on balkon vogelvoederhuisje van Rephorm. Na de balkon plantenbak, is er nu ook het vogelvoederhuisje voor op de balkonrailing.
  10. Witte keramiek Perch design vogelvoer huisje.
  11. Droog Design vogelhuis, de kleine vogels eten van een porseleinen bord, ontwerp Marcel Wanders.
  12. Cantina vogelvoederplank, design bij Flo Viererbl.

Handige Vogels Voeren Tips

In de winter vogels voeren geeft veel gezelligheid & gefladder in de tuin en op het balkon, want er is dan veel minder voedsel in de natuur als insecten, bessen en zaden voor de vogels.

Super Design Vogelhuisje - de Umbra Vogel Cafe Feeder LEES MEER.. (Foto Umbra Vogel Cafe Feeder op DroomHome.nl)Door verschillend vogelvoer in de tuin te plaatsen krijg je meerdere soorten vogels in de tuin.  Vogels verschillen namelijk van snavel en eetgewoonten. Hang naast een pindaslinger tussen de bomen, ook zonnebloempitten of een vetbol aan het vogelvoederhuisje. Strooi vogelzaden en gemend strooizaad op de vogelvoederplank & voedertafel. Strooi ook op de grond voor mussen, winterkoninkjes en roodborstjes. Vetbollen zijn populair bij koolmezen, omdat ze zo extra energie hebben om warm te blijven in de koude winter. Geef de vogels geen margarine want dat activeert de darmen te veel! LEES MEER...

Vogels & Drinken

Ook water is belangrijk voor de vogels om te drinken en in te badderen. Houd het water schoon en zorg dat het niet bevriest, maar verwarm het niet. Melk is niet goed. Geen metalen drinkbakjes neerzetten omdat de vogels eraan vast kunnen vriezen.

Vogels Voeren Winter & Zomer

Vogels mag je het hele jaar bijvoeren. Geef de vogels in de zomer fruit bollen in plaats van gewone vetbollen. Hang de vetbollen weg als het lente wordt, want het vet gaat bederven bij een temperatuur boven de 7 graden. Dat is niet gezond voor de vogels.

Wat Eten Welke Vogels?

Insecteneters

Lijsters, heggenmus, merels, spechten, mezen, spreeuwen en roodborstjes: Plantaardig vet & vetbollen, meelwormen & insectenpastei.

Zaadeters

Huismus, sijsjes, vinken, putters en houtduiven:  granen, mais, zonnepitten, havermout, gierst en onkruidzaden. 

Google+