Tover Jouw Tuin om in de Ultieme Chillplek

Tover Jouw Tuin om in de Ultieme Chillplek

Ultieme chillplek met houten tuinhuisjes en blokhutten en overkapping (Foto Blokhuttenoutlet.nl  op DroomHome.nl)

Wat zonde is het toch al die meters grond waar je eigenlijk alleen een paar maanden van het jaar gebruik van maakt. We gaan de uitdaging aan om jouw tuin om te toveren tot de beste chillplek voor in al de 4 seizoenen. Blokhutten outlet is één grote inspiratiebron met zijn specialisatie in de beste kwaliteit blokhutten, tuinhuisjes en overkappingen voor de laagste prijs. Deze webshop rebel biedt volop variatiemogelijkheden om in jouw tuin de ultieme hangplaats, wellnessruimte, mancave en zelfs werkplek te realiseren.

Hangplaats
Een overdekte chillplek is niet alleen de perfecte hangplaats voor opgroeiende tieners, maar ook voor de ouders met hun eigen vrienden. Heerlijk ’s avonds met een wijntje in de hand vallende sterren spotten onder de beschutte overkapping. En in de koelkast in het tuinhuisje staat nog zat.

Welllnessruimte
Wil je ook jouw eigen Venice Beach gym waar je buiten het hele jaar kunt fitnessen? Met het roeiapparaat, crosstrainer en loopband in het tuinhuis krijg je dat geweldige gevoel van buiten sporten bij welk weer het ook is. Buikspieroefeningen doe je droog onder de overkapping.

Laat jij nou de eerste in jouw vriendenkring zijn die een sauna bouwt in zijn blokhut. Van de hitte uit het zweethok loop je zo de kou in onder het afdak. Zo zen als in Zweden.

Houten tuinhuizen en blokhutten met al dan niet een overkapping – lessenaarsdak, plat dak en kapschuur. (Foto Blokhuttenoutlet.nl  op DroomHome.nl)

Werkplek
Meer dan een derde van alle Hollanders werkt zo nu en dan thuis. Veel ZZP’ers, freelancers en thuiswerkers hebben hun werkplek en kantoor aan huis. Speciaal voor hen de welbekende quote: mix business with pleasure. Ga, in dit geval, voor een werkplek waar je ook uitgebreid kunt ontspannen. En waar kun je dat het beste…? In een kantoortuin voor je eentje met een blokhut voorzien van een extra overkapping. Een relaxte geest krijgt namelijk veel meer inspiratie en is veel productiever. Wist je dat de grootste schrijvers als Roald Dahl en Arthur Miller hun bestsellers schreven in een blokhut?

Mancave
Gun de man zijn mancave! Zet naast jouw tuinhuis, met tuinspulletjes en kweekpotten, een blokhut voor hem. Grapje… nou ja, misschien is er wel plaats voor 2 tuinbouwwerken. Laat hem helemaal los gaan met de inrichting. De stoere houten blokhut is perfect voor chillen & grillen buiten, gamen, sleutelen aan motoren, barhangen en muziek maken. Dig it!

Google+