Trendy Picknick | Romantische Picknick Accessoires Tips

Romantische Picknick Accessoires Tips

Picknickkleed - Picknickmand - Picknicken

Picknicken is ontstaan in de 17de eeuw in het meest romantische land Frankrijk!

Vandaag is de picknick een hippe lifestyle met gadgets als de Fatboy picknickkleed en multi functionele picknickmand of rugzak.

Picknick high tea & de sushi picknick zijn totally hot!

Trendy Picknick - Romantisch Picknicken met met Hippe Fatboy Picknickkleed, een volle Picknickmand, Parasol, Ligkussens en Picknick Accessoires als Plastic Servies en Glazen met een Gezeliige Vuurkorf LEES MEER... (FOTO Fonq Artikelen op DroomHome.ml)

Trendy Picknick Tips

Van een lunch picknick in een stadspark tot samen op een picknickkleed in het bos, aan de picknicktafel langs de waterkant of romantisch aan zee kun je genieten uit de picknickmand van picknicksnacks als hartige taart, gehaktballetjes, drumsticks en picknick high tea cupcakes & sandwiches.

1) Fatboy Knäpsäck Picknickkleed
Een dagje picknicken met de ouderwetse knapzak? Dat kan nu, want fatboy geeft de oude knapzak een boeren tintje. Deze Fatboy picknickkleed Knäpsäck is verkrijgbaar in rood en taupe. Afmetingen: Ø 180 cm en van parachutestof LEES MEER..

2) Sagaform Picknick Rugzak
Deze stoere rugtas is onmisbaar bij een picknick. De picknick rugtas is voorzien van een koelvak en gevuld met bestek, borden en glazen voor 4 personen. In het picknick koeltas vak is voldoende ruimte om drankjes, sushi en salades lekker koel te houden.

3) Stelton Picknick Shopper  
Met de tas van Stelton kan ideaal boodschappen gedaan worden en met de mand in een keer door naar het park om te picknicken. Deze picknick shopper, design Klaus Rath kan ingeklapt worden tot 7 cm hoogte.

4) PT Ligstoel & Opvouwbare Tafel Indian Summer
Lekker picknicken in het park? De inklapbare picknick tafel en opvouwbare ligstoel van PT maakt een picknickparty met cocktails en tapas extra comfortabel LEES MEER...

5) Parasol Fortin Kitsch Kitchen
Organiseer schaduw boven het picknickkleed tijdens de hele zomerse uurtjes met deze fleurige Kitsch Kitchen parasol. LEES MEER...

6) Iittala Schaal & Bekers Origo
Vrolijke picknick met Iittala servies! Iittala schalen en bekers uit de serie Origo, design Alfredo Häberli. LEES MEER...

7) vtwonen Plaid, Windlicht & Houten Schalen
Wikkel jezelf in een geruit VT Wonen plaid! Metaal VT Wonen windlicht met dikke kaarsen zorgt voor warmte en sfeer tijdens de romantische picknick! De houten VT Wonen schalen geven een extra boerderij accent op het geruite picknickkleed. LEES MEER...

8) Jansen + Co Hapjesschaal
Zelfgemaakte koekjes, muffins of chocolade lekkernijen voor de picknick high tea presenteren op een origineel etagere voetstuk van Jansen + Co, design Iacoli & McAllister.

9) Tortelduifjes Peper & Zoutstel
Spice up the picnic! Als romantisch zout en peperstelletje zitten deze twee vogels te wachten tot ze over je eten mogen vliegen om het te kruiden. LEES MEER..

10) Barbecook Vuurkorf
De Barbecook vuurkorf zorgt voor sfeer en warmte tijdens de picknick. Met de strakke vuurkorf kun je romantisch genieten van de vlammende houtblokken tot laat in de avond. LEES MEER...


Picknicken met Dille & Kamille! – Dille & Kamille Picknick Accessoires als Picknickmand, Kleed, Kussens, Servetten, Servies en Lekkere Hapjes LEES MEER… (Foto Dille & Kamille op DroomHome.nl)

Picknicken met Dille & Kamille

We trekken eropuit! Heerlijk picknicken voor het ultieme zomergevoel: een mand vol lekkers aan het fietsstuur, leuk kleedje mee, kussens om op te luieren en heel veel koele drankjes. Ontdek HIER meer leuke spulletjes voor je zomerse picknick.


Picknick Plannen Ideeen

 • Neem geen glaswerk mee, maar plastic wijnglazen voor de prosecco en rose. Vergeet de kurkendraaier niet!
 • Hang lampionnen met waxinelichtjes voor als de zon ondergaat!
 • Bij wind neem 4 haringen mee om het picknickkleed vast te zetten.
 • Zonnebrandcreme en handdoek om te morsen.
 • Bij picknicken aan het water kun je de muggen verjagen door alvast een anti muggen middel in de picknickmand te stoppen.
 • Met food covers over de picknickgerechten hou je de insecten op een afstand.
 • Een picknick tussen de bloemen met zoetige hapjes trekt wespen aan, organiseer hartige picknicksnacks.
 • Smeer de boterhammen liever niet van te voren, neem kleine kuipjes boter en jam mee.
 • Knapperig brood vraagt om een papieren zak, liever niet uit plastic.
 • Doe bij de picknick salade de dressing apart.
 • Super hip de sushipicknick, leg koelelementen boven in de koelbox voor een goede koeling.
 • Meer picknick inspiratie en shoppen.
Google+