Tuin Sfeerverlichting | Gacoli Design Buitenlampen

Gacoli Checkmate Design Buitenlampen

Tuintrend 2015 Sfeerverlichting voor Tuin, Terras & Balkon

Design Buitenlampen Gacoli: Sfeerverlichting voor Tuin, Terras & Balkon! – Witte Snoerloze LED Buitenverlichting (Foto Gacoli Lampen  op DroomHome.nl)
Wat ons betreft wordt het dé tuintrend van 2015: sfeerverlichting voor buiten! Verlicht gevel, tuinpad, terras, of veranda en creëer de ultieme, warme en gastvrije sfeer in uw tuin.

Met de witte design buitenlampen van Gacoli gaat dit heel eenvoudig. Monteren en snoeren zijn verleden tijd. Je hoeft alleen een goede plek uit te zoeken.

Door de maat van de nieuwe Checkmate ziet ook de tuintafel er binnen een handomdraai gezellig uit.

Wit is groen

Aan de binnenkant van de witte lampenkamp van de Checkmate zit de zogenaamde EMU (Energy Management Unit) verscholen. Deze vangt daglicht op en zet dit om in energiezuinige, warm witte ledverlichting. De zon doet dus al het werk. Dat is gunstig voor de energierekening en beter voor het milieu. Summer sunshine!

Tuinlamp to go

Omdat de Checkmate zijn energie uit daglicht haalt, is hij snoerloos en verplaatsbaar. Je hoeft dus niet de hele tuin om te spitten om bedrading aan te leggen. Handig bij verhuizingen of een wispelturig karakter: “Kan de lamp toch nog tien centimeter naar links, schat…?”

Haal binnen naar buiten

Het oog wil ook wat. Daarom hebben de buitenlampen van Gacoli een robuust en strak design. De Checkmate heeft een platte voet van RVS en een witte lampenkap. Deze zijn weersbestendig, dus zowel in de zomer als de winter is jouw tuin perfect verlicht.

Design Buitenlampen Gacoli: Sfeerverlichting voor Tuin, Terras & Balkon! – Witte Snoerloze LED Buitenverlichting (Foto Gacoli Lampen  op DroomHome.nl)

Present time!

Skip de parfumafdeling en verras je partner of (schoon)ouders dit jaar met een tuinlamp van Gacoli voor Moeder- en/of Vaderdag. Blije gezichten gegarandeerd!

NIEUW: XS

De Gacoli Checkmate No. 1 (€ 49,95) is met zijn 23 cm de kleinste (tuin)tafellamp van Gacoli. Een ideaal formaat voor op de camping, als leeslampje of als sfeermaker op de tuintafel. De Checkmate No.2 (€ 99,95) is 49 cm hoog. Liever een groter model? Bezoek voor een uitgebreid overzicht van alle modellen en prijzen de website (www.gacoli.nl).

De buitenlampen zijn verkrijgbaar bij de Gacoli dealers en op www.gacoli.nl. Prijzen variëren van € 49,95 voor de Checkmate No. 1 tot € 329,95 voor de zeer luxe Roots No. 4, een schemerlamp met teakhouten wijntafeltje.

Gratis Woonbrochures Aanvragen

Google+