Tuin & Terras Trend 2013 | Très Tropicana - Exotische Tuinstijl

Tuin & Terras Trend Très Tropicana

Exotische Tuinstijl

Tuin & Terras Trend 2013 - Très Tropicana - Tropische Tuinstijl met Felle Accent Kleuren en Stoere Tuinmeubelen - MEER Tuin & Terras Trends ... (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)
Wel of geen zon; met de juiste decoraties ontstaat vanzelf een tropische sfeer op je terras.

Felle accenten in fuchsia, paars, geel en groen doen de stoere tuinmeubelen ‘opleven’ en creëren een vrolijke ambiance. En waarom altijd een witte, beige of zwarte parasol? Ga voor een knalroze exemplaar, voor een zomers effect. Door de roze sierpotten te vullen met knalroze violen ontstaat een explosie van kleur.

Dat haalt toch een ultiem vakantiegevoel naar boven?! Alleen al door die felle kleuren lijkt het op het Tropicana-terras een paar graden warmer.

Combineer bonte kleuren met tropische accessoires

Een houten krukje is handig om erbij te zetten als bijzettafel, of om snel aan te kunnen schuiven. Door een stukje vrolijk gekleurd zeil er als kleedje op te leggen versterk je de tropische sfeer. Leuk voor buiten: de mini cactus in allerlei soorten en kleuren. Deze bonte verzameling springt in het oog. Benadruk deze vrolijke sfeer met lampionnen; het zijn perfecte sfeermakers! Ze zijn vooral ‘s avonds op het terras leuk om op te hangen aan een parasol of de veranda, als je met vrienden geniet van de laatste zonnestralen.

Tuin & Terras Trend 2013 - Très Tropicana - Tropische Tuinstijl in Felle Kleuren als Fuchsia, Paars & Geel in Tuinaccessoires en Stoere Verweerde Tuinmeubelen - MEER Tuin & Terras ... (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Rauwe luxe

De ‘verweerde’ look van de fauteuils en de bank is de nieuwste trend in buitenmeubelen. De strak gestoffeerde luxe zitkussens verraden dat het hier toch gaat om een luxe tuinset! Besteed ook aandacht aan die verweerde schutting en zie deze als het decor voor je ‘buitenkamer’. Decoreer deze wand met stoere gevlochten hangmanden waar de Verbena ‘Candy Lane’ prachtig in tot z’n recht komt.

Tuin & Terras Trend 2013 - Très Tropicana - Tropische Tuinstijl: Vrolijk Vitra - Vitra Design Meubelen voor Outdoor & Indoor Gebruik - MEER Tuin & Terras ... (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Vrolijk Vitra

Design is er steeds vaker voor buiten. Een groot aantal meubels uit de Vitra collectie is bijvoorbeeld geschikt voor buitengebruik. Sommige ontwerpen zijn er voor binnen èn buiten, andere kregen een outdoor-variant door materiaalaanpassingen. Voor het ‘nieuwe’ buitenleven combineer je ontwerpen van de broers Bouroullec, Jasper Morrison, Konstantin Grcic, Maarten van Severen, Charles&Ray Eames en Verner Panton. Vrolijk, tropisch en Vitra!

Tuin & Terras Trend 2013 - Très Tropicana - Tropische Tuinstijl: Missoni Home Outdoor Collectie Tuinmeubelen - MEER Kleurrijke Picknick Inspiratie ... (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Tropisch tintje voor elke tuin

De Macrocrochet Outdoor collectie van Missoni Home geeft elke tuin een tropisch tintje, weer of geen weer!

Door: Monique van der Reijden, Perscentrum Wonen, Met dank aan: GAMMA Nederland, Syngenta Flowers, Leen Bakker en Dutch Style Company

Google+