Tuin & Terras Trend 2013 | Tuinstijl Razend Romantisch!

Tuin & Terras Trend Razend Romantisch

Romantische Tuinstijl 2013

Tuin & Terras Trend 2013 - Razend Romantisch! - Landelijk Romantische Tuinstijl met Gevlochten Tuinmeubelen en Sfeervolle Tuinaccessoires - MEER Tuintrends ... (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)
Een veranda of overdekt terras leent zich goed voor het maken van je eigen buitenkamer.

Met deze landelijk romantische sfeer waan je je al snel in een vakantiehuis in de Provence. De bank is gemaakt van gevlochten materiaal dat bestand is tegen ons vochtige klimaat. De gecapitonneerde rugkussens geven de bank een chique uitstraling. Door te spelen met pastelkleuren in blauw en groen haak je in op de nieuwste trends.

Combineer verschillende dessins met elkaar en stem de kleur van het buitenkleed af op de sierkussens. Er ontstaat een rijk voorjaarsgevoel met white wash accessoires en stoere potten met bloeiende planten die in overvloed worden toegepast. Lekker landelijk loungen!

Tuin & Terras Trend 2013 - Razend Romantisch! - Landelijk Romantische Tuinstijl met Riet Tuinmeubelen, Tuinkussens & Gevlochten Mand als Bijzettafel - MEER  ... (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Combineer hout, riet en frisse tinten

Gebruik een grote gevlochten mand als bijzettafel (en berg daar de sierkussens in op als je weer naar binnen gaat). De natuurlijke uitstraling van riet en hout combineert mooi met de frisse kleurtjes van het gedessineerde kleed en de kussens. Kleine viooltjes zijn als verzameling in een grote sierpot niet meer tuttig, maar geven juist een stoer en gezellig kleuraccent aan het hele terras.

Tuin & Terras Trend 2013 - Razend Romantisch! - Landelijk Romantische Tuinstijl met een Houten Canadian Chair, Kussens & Plaid Tuinaccessoires - MEER Seasons Strandjutter Huis ... (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Chillen in een Canadian Chair

In Canada en Amerika staat op elke veranda wel een ‘Canadian Chair’, maar in Nederland is het pas deze zomer een echte hit. Kies voor deze tweezitter en creëer in je tuin het perfecte chill plekje in de zon.

Plaid, kussentje erbij, en een kleed eronder (heel lekker met blote voeten in plaats van de harde stenen) en dan zo’n lekkere cupcake met thee. En je beste vriendin erbij natuurlijk!

Tuin & Terras Trend 2013 - Razend Romantisch! - Landelijk Romantische Tuinstijl met Planten Manden & Luceplan Buitenverlichting - MEER  ... (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Niet vergeten: verlichting

Niet alleen binnen, maar ook buiten is verlichting een sfeermaker. De Italiaanse verlichtingsspecialist Luceplan heeft ook aan de buitenmuur gedacht. De Ecran Out is ontworpen door Inga Sempé en vervaardigd uit waterdicht materiaal (IP55) dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. De lamp heeft een geïntegreerde diffuser die een mooi subtiel licht afgeeft. Razend romantisch!

Tuin & Terras Trend 2013 - Razend Romantisch! - Landelijk Romantische Tuinstijl met JYSK Tuinmeubilair, Landelijke Look met Stoelen van Duurzaam Materiaal - MEER  ... (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Duurzaam romantisch

Het Deense merk JYSK biedt duurzaam tuinmeubilair, zoals deze tafel FLERO en stoel BEDFORD. De tafel is gemaakt van hardhoutvezel en kunststof. De aluminium stoelen zijn afgewerkt met handgeweven petan en zitten comfortabel. De landelijke look maakt het een romantische set.

Door: Monique van der Reijden, Perscentrum Wonen, Met dank aan: GAMMA Nederland, Syngenta Flowers, Leen Bakker en Dutch Style Company

Google+