Tuinbladen Terras & Tuin Trends Woonbeurs Foto's

Woonbeurs Terras & Tuin Trends

Tuinbladen Seasons - Home and Garden - Tuin & Co

Tuinbladen Terras & Tuin Trends op de Woonbeurs Amsterdam LEES MEER  (Foto DroomHome Tuin&Co Kas)

Buitenbladen Terras & Tuintrends Woonbeurs Amsterdam

De buiten en tuinbladen Seasons, Home and Garden en Tuin & Co creeeren op de Woonbeurs Amsterdam een groene oase met een Grassen- en Vlindertuin . Deze kleurige en geurige tuinbladen tuin is ontworpen door Janine ten Horn. De Tuin & Co kas, Home and Garden tuinhuis en Seasons hooiberg prieel als verlengstuk van de woning met planten & tuin trends!

Het Tuin&Co zitje met de kleurrijke tafel, stoeltjes en bankje is van Fermob Living op het opvallende Evenaar vloerkleed. HK Living hanglamp hangt boven de Kitchen Trend krukjes. Bloempotten en lantaarns zijn van Dille & Kamille.

Tuinbladen Terras & Tuin Trends op de Woonbeurs Amsterdam LEES MEER  (Foto DroomHome Tuin&Co Kas)

Tuinbladen Vogelhuis en Tuin&Co Kas

Het hoogste punt in de tuinbladen tuin op de Woonbeurs Amsterdam is het bijna 6 meter hoge Timberworks vogelhuis met bar!  De ruim 100 schattige vogelhuisjes, nestkasten zijn van Esschert Design, &Klevering en De Wiltfang. De Wiltfang kas van Tuin&Co herbergt tuincadeaus uit de border voor in huis. Om zelf te maken of te kopen, en geïnspireerd op groenten, kruiden en bloemen uit de tuin. De prachtige planten, kruiden en smakelijke groenten uit de buitenbladen tuin komen van Kwekerij van der Weijden, RM Plants en Cascade.

Tuinbladen Terras & Tuin Trends op de Woonbeurs Amsterdam LEES MEER  (Foto DroomHome Tuin&Co Kas)

Trendy Kleurrijke Tuin&Co Tuinaccessoires

In de Tuin&Co kas worden eigen planten gekweekt als mini tomaatjes en komkommers. Aan de andere kant staat de oogsttafel met tuingereedschap om de oogst te verdelen.

De Wiltfang beukenhouten werkblad. De tuinaccessoires als dakgootschep, fruitkistjes, gieter, tuinhandschoenen, hooihark en tuingereedschap tas, laarzen, oogstmanden, plantenlabels, plukmanden komen van De Wiltfang. Kleine kastje, jampotten en boodschappenmand zijn van Dille & Kamille.

Tuinbladen Terras & Tuin Trends op de Woonbeurs Amsterdam LEES MEER  (Foto DroomHome Seasons Hooiberg Prieel)

Bloemen & Planten Tuintrend Seasons Hooibergprieel

In het Seasons hooibergprieel op de Woonbeurs Amsterdam voelt u de rust van het platteland, de eerlijke materialen en de warmte van kleurrijk textiel. En ziet u hoe boerenantiek prachtig combineert met eigentijds design. Dit Seasons prieel is ontworpen door het duurzame houtbedrijf Richard Wigink. Oude glazen lampenkapjes en oranje snoer zijn van Lamplord.

Tuinbladen Terras & Tuin Trends op de Woonbeurs Amsterdam LEES MEER  (Foto DroomHome Seasons Hooiberg Prieel)

Seasons Woonaccessoires voor Tuin & Terras

Naast de Functionals Lloyd Dining Table staan blauwe stoelen, krukjes en emaille potten en emmers van Juffrouw Jansen Brocante. De groene stoelen en linnengoed komen van Van Dijk& Ko. De opvallende zwart en witte Wollen schapen zijn een Unseen Products design.

Aardewerk Maaike Roozenburg puddingvormen staan naast InsideOut Luxury witte appels van Bull & Stein en witte porselein varkens, muisjes en kippen van Pol’s Potten. Het Portugese tegels behang Mixed Folk is van Louise Body. 

Tuinbladen Terras & Tuin Trends op de Woonbeurs Amsterdam LEES MEER  (Foto DroomHome Home and Garden Tuinhuis)

Picknicken Bij Het Home and Garden Tuinhuis

De gedekte tafel met boomstronk zitjes om heerlijk aan te picknicken is gedekt met Global Garden stenen servies en &klevering kandelaars. Het appeltjesmobiel en de graszoden, kleurige planten en bloemen komen van Waterdrinker en Ubbink Garden.Het Home and Garden tuinhuis is ontworpen door Jan de Boer Tuinhuizen en door Sempergreen voorzien van een groen sedumdak.

Tuinbladen Terras & Tuin Trends op de Woonbeurs Amsterdam LEES MEER  (Foto DroomHome Home and Garden Tuinhuis)

Hip Hergebruik van Home and Garden Woonaccessoires

Hip hergebruik tuintrend in het Home and Garden Tuinhuis op de Woonbeurs Amsterdam!  In het tuinhuis ziet u hoe oude meubels van toen, teruggevonden op zolder of ontdekt in een brocante winkel, een prachtig tweede leven krijgen. In het tuinhuis staat de Combitex kast en bank en matras liggen kussens op liggen van Charlene Mullen, Ferm Living en HK Living. Go'Round plaid en gebreide poef met het &Klevering boomkrukje op het Baskets vloerkleed. Op de veranda staan Combitex plantentafels, bank en tuinstoelen met evrschillende terras accessoires als &Klevering lantaarns, Sunway jaloezieen en geborduurde kussens van Serax.

Google+