Tuintrend 2016 De Sprookjestuin

Tuintrend 2016 De Sprookjestuin

Vier Tuintrends 2016: De Sprookjestuin met Tuinplanten & Potten - MEER Tuintrends... (Foto Mooiwatplantendoen.nl  op DroomHome.nl)

Aan de vooravond van een nieuw tuinseizoen presenteert Mooiwatplantendoen.nl de vier trendtuinen van 2016.

Maak kennis met de sprookjestuin, de hysterische tuin, het lijnenparadijs en de cirkeltuin. Ze zijn gebaseerd op de nieuwste groene trends en bieden volop inspiratie om je tuin naar eigen smaak en inzicht in te richten. Nu maar hopen op een mooie lente!

De Sprookjestuin
Eén van de trendtuinen van 2016 kenmerkt zicht door een sprookjesachtige sfeer met bijvoorbeeld een mini-bos met coniferen en de imposante lentebloemen van azalea waar vlinders fladderend op af komen. De tuin is een ideale plek om je verbeelding de vrije loop te geven en je ontdekt continue nieuwe dingen in de tuin. Dat is een resultaat van de doorkijkjes en sfeerlichtjes waardoor je ook in de schemering en duisternis van de tuin kunt genieten. De kleuren in de sprookjestuin zijn contrasterend en leveren extra spanning op: pastelpaars of lila naast donkerrood en knalgroen. Meer tuintrends: de Hysterische Tuin, het Lijnenparadijs en de Cirkeltuin.

Google+