Tuintrends | Tuinontwerp Utility!

Tuintrend - Tuinontwerp Utility

Utility: Stoer & Ongecompliceerd

Nonchalant en makkelijk. De tuintrend Utility is lekker ongedwongen.
Tuintrends 2012 - Tuinontwerp Utulity - Alle Tuintrends LEES MEER... (Foto ColourYourLife.nl op DroomHome.nl)
De tuintrend Utility is stoer, krachtig en ongedwongen. Alles kan en alles mag.

De tuin ziet er uit als een camping annex werkplaats waar alles mag en alles kan. Het oogt tijdelijk; morgen kan alles weer anders zijn. Denk hierbij aan meubels op wielen en planten in zakken.

De inrichting is een uitgebalanceerde mix van tweedehands en nieuw, die ogenschijnlijk spontaan is ontstaan.

Tuintrends 2012 - Tuinontwerp Utulity - Vintage Tuinaccessoires & Tuinplanten Cosmos Bipinnatus - Meer Tuin & Terrasplanten LEES MEER... (Foto ColourYourLife.nl op DroomHome.nl
Grove, stoere materialen geven de buitenruimte een ongedwongen uitstraling.

Grove, verweerde materialen – bijvoorbeeld ruw bekistinghout bijeengebonden met spanbanden - zorgen voor een stoer en krachtig beeld. Dat wordt nog eens versterkt door de toepassing van grove verlichting, zoals loop- en bouwlampen. Het ongedwongen, semi-tijdelijke karakter van deze tuin wordt onderstreept door de beplanting.

Hier geen aangeharkte borders, maar een vrolijke mix van wilde bloeiende planten. Een enkele stekelige plant, zoals een distel, mag ook niet ontbreken – voor een stoere finishing touch.

Utility: Alles Mag, Alles Kan!

Een oude plank met wielen functioneert als tuintafel. De stoelen lijken zelf in elkaar gezet. Voor de verlichting is een bouwlamp opgehangen. De trend Utility is stoer en ongedwongen. Alles mag en alles kan.

Tuintrends 2012 - Tuinontwerp Utulity - Vintage Tuinaccessoires, Plantentafel op Wielen & Tuinplanten Solidago Golden Mosa Crocosmia Helenium - LEES MEER... (Foto ColourYourLife.nl op DroomHome.nl
Functionele spanbanden, verweerd sloophout en wilde planten in drums. De tuin oogt als een werkplaats midden in de natuur.

De tuin oogt als een spannende combinatie van camping, werkplaats en wilde natuur. Dat zorgt voor een ultiem gevoel van vrijheid. Zoals je leeft – stoer en ongecompliceerd – zo is je tuin.

Niets ligt vast; de tuin kan elke dag weer anders zijn. Met verplaatsbare meubels en wilde bloeiende planten in zakken creëer je in een handomdraai een nieuwe look. En dat voelt goed.

Tuintrends 2012 - Tuinontwerp Utulity - Design Tuinstoelen & Tuinplanten Eryngium x Zabelli - LEES MEER... (Foto ColourYourLife.nl op DroomHome.nl
De meubels lijken zelf in elkaar gezet.

Bron: ColourYourLife.nl


Google+