Tuintrends 2013 | Tuinontwerp Be Happy & Let Me Glow

Tuinontwerp & Tuintrends 2013

'Be Happy Garden' & 'Let Me Glow Garden' Tuin

Tuintrends 2013 - Tuinontwerp Be Happy Garden - Natuurlijke Tuin  & Let Me Glow Garden - Strak Design Tuin. LEES MEER... (Foto Perscentrum Tuinen  op DroomHome.nl)
De tuintrends zijn opvallend groen en geven ruim baan aan bijen, vlinders en andere insecten. Laat je verrassen en inspireren!

De tijd van de grotendeels betegelde tuinen loopt ten einde. Het mag allemaal weer groener en natuurlijker. De tuin is er vooral om te ontspannen en te genieten – en waar kan dat nu beter dan in het groen? Vlinders en andere insecten dragen bij aan de natuurlijke uitstraling van de tuin; ze worden gelokt met insectenhotels en bloemrijke borders.

Er mag ook weer in de tuin gewroet worden. Niet dat het moet, maar het kan en dat voelt goed. De vergroening van de tuin gaat hand in hand met de laatste ontwikkelingen op technologisch gebied. Heb jij al een tuinapp op je smartphone?

Welke tuin past bij jou?

Bovenstaande ontwikkelingen zie je terug in de twee trendtuinen voor 2013.

De Let me glow garden past bij het zogenoemde blauwe tuintype. Deze tuinbezitters houden van tuinieren en hebben graag een verzorgde tuin met design en bijzondere planten. De Be happy garden is op het lijf geschreven van het zogenoemde gele tuintype. Deze tuinbezitters zien de tuin als een buitenkamer. Zij houden niet van urenlang tuinieren; de tuin is een plek waar wordt geleefd en gespeeld.

Tuintrend 2013 - Let Me Glow Garden - Strakke Tuin  met Design Tuinmeubels, Vijver, Veranda, Planten & Vrolijk Gekleurde Tuinaccessoires LEES MEER... (Foto Perscentrum Tuinen  op DroomHome.nl)

Let me glow! Tuin

Tuintrend 'Let Me Glow' heeft een rustige, natuurlijke basis en een duidelijke, strakke vormgeving.

De gebruikte materialen – basic en naturel – dragen bij aan het rustgevende, vriendelijke karakter van deze tuin, net als het zachte, vriendelijke kleurenpalet. Felle kleuraccenten geven deze trendtuin een energieke, optimistische uitstraling. Denk aan wit, donkergrijs, grijsgroen en zachte pasteltinten.

LEES MEER...


Tuintrend 2013 - Be Happy Garden - Natuurlijke Tuin  met Boomstam Tafel, Houten Tuinmeubels, Nestkastjes, Wilde Planten & Landelijke Tuinaccessoires LEES MEER... (Foto Perscentrum Tuinen  op DroomHome.nl)

Be happy! Tuin

In tuintrend 2013 'Be Happy!' staat het beleven van klein geluk centraal in deze natuurlijke, fantasierijke tuin.

De vier elementen – aarde, water, vuur en lucht – zorgen voor een harmonieuze, bijna paradijselijke beleving. In deze natuurlijke tuin is voor iedereen plaats. Een verzameling insectenhotels en nestkastjes staat symbool voor de Be Happy garden.

LEES MEER...

Google+