Tuintrends 2015 | HEMA Tussen het Groen!

HEMA Tussen het Groen!

HEMA Tuintrends 2015 voor Tuin, Terras & Balkon

Tuin Trends 2015: HEMA Nieuwste Tuintrends in Tuinaccessoires, Zelf Kruiden & Planten Kweken, Picknicken & Tuingereedschap – MEER Tuin… (Foto HEMA Tuin, Terras & Balkon Producten  op DroomHome.nl)
Het voorjaar is het perfecte seizoen om het nuttige met het aangename te combineren. Ga bijvoorbeeld lekker de tuin in!

Je geniet heerlijk van het fijne zonnetje en daarnaast steek je de handen uit de mouwen. Begin een eigen moestuin en rust daarna lekker uit op een picknickkleed. De collectie is reeds verkrijgbaar in alle HEMA filialen en online op hema.nl.

Verser dan vers

Verser dan dit krijg je het niet. Kweek je eigen kruiden in leuke potjes en zet ze op een opvallende plek. Deze potjes mogen gezien worden! Daarnaast is het natuurlijk heerlijk om van je eigen verse producten te genieten.

De tuin wordt prachtig met mooie weidebloemen. Je kunt kiezen voor een kleurrijke of een witte tuin.

picknicken

Niets is leuker dan picknicken in het zonnetje. Met de picknickkleden van HEMA wordt
 buiten eten nog gezelliger. Bovendien zit het ook nog eens heel comfortabel. De drankjes houd je lekker koud in de fleskoeler. Neem de koelbox mee en ga er een lekker dagje opuit!

zelf producten kweken

Aan zelf groente en fruit kweken zitten veel voordelen. Je weet bijvoorbeeld dat je altijd vers eet. Bovendien kun je eindeloos genieten van je eigen producten. Je kunt bij HEMA, naast tomaten en aardbeien, ook zonnebloemen en geluksklavertjes in een potje zetten.

lampionnen

Er zijn talloze manieren om de tuin gezellig te maken. Met leuke plantjes en mooie bloemen kom je een heel eind, maar met accessoires kun je de tuin nog meer aanpassen aan jouw smaak. Je kunt dit bijvoorbeeld doen door gezellige lampionnen op te hangen. Deze maken de tuin ’s avonds heel sfeervol!

handen uit de mouwen

Nooit meer vieze handen met tuinhandschoenen. Dat maakt tuinieren nog leuker. En je hoeft het niet alleen te doen, want de kids helpen mee. De plantjes krijgen vast voldoende water met deze leuke gieters. Onkruid ben jij de baas met fijn tuingereedschap.

geheugensteuntje

Als je veel verschillende plantjes hebt gepoot in deze leuke potjes, kan het nog wel eens lastig zijn om te onthouden wat ook al weer waar in zat. Een tuinprikker is een handig geheugensteuntje en ze staan ook nog eens heel gezellig.

Google+