Ligbedden Maken Van Je Tuin Een Paradijs

Ligbedden Maken Van Je Tuin Een Paradijs 

Net terug van vakantie en je wil de laatste zomerse weken nog volop meepakken om heerlijk van de tuin te genieten. Altijd weer wennen die eerste dagen op het werk, maar daarna weet je dat een fantastisch ligbed, met jouw naam erop, staat te wachten in de tuin.

De laatste jaren hebben ook nog een echte Indian Summer gehad met lekkere temperaturen in september en zelfs oktober. We willen deze fantastische periode in de tuin natuurlijk volledig benutten en daarom hebben we een selectie van 6 mooie ligbedden van Tuinmeubelen.nl onder elkaar gezet. Ben benieuwd welke het beste bij jouw wensen én tuinstijl past!

Ligbedden Maken Van Je Tuin Een Paradijs – Ligbed Leco Bird in Kleur Groen (Foto Tuinmeubelen.nl  op DroomHome.nl)

Leco Ligbed Bird Groen
Naast heerlijk liggen in dit zwevende ligbed zorgt de meegeleverde parasol voor schaduw naar wens. Vind je groen te groen, dan kan dit verrassende ligbed ook verkregen worden in de kleuren terracotta en natuur.

Ligbedden Maken Van Je Tuin Een Paradijs – Ligbed Exotan Caldo in Teak en Taupe Textileen (Foto Tuinmeubelen.nl  op DroomHome.nl)

Exotan Caldo Ligbed 
Strak ligbed gemaakt van teak hout en textileen in taupe kleur. Het is een mooi design meubel gemaakt van duurzame materialen.

Ligbedden Maken Van Je Tuin Een Paradijs – Ligbed Taste By 4 Seasons Palace in Wit Kleur (Foto Tuinmeubelen.nl  op DroomHome.nl)

Taste By 4 Seasons Palace Ligbed
Waan jezelf in een hippe Ibiza strandtent of bij een verkoelend zwembad! Dit design ligbed heeft een wit aluminium frame en kan het hele jaar buiten staan.

Ligbedden Maken Van Je Tuin Een Paradijs – Ligbed Hartman New Jo in Grijs Kleur (Foto Tuinmeubelen.nl  op DroomHome.nl)

Hartman New Jo Ligbed
Ziet dit ligbed er niet comfortabel uit met die dikke grijze kussens? Daarnaast is het handig verstelbaar voor het lezen van een boek.

Ligbedden Maken Van Je Tuin Een Paradijs – Ligbed 4 Seasons Outdoor Sussex (Foto Tuinmeubelen.nl  op DroomHome.nl)

4 Seasons Outdoor Sussex Ligbed
Dit Sussex ligbed bestaat uit een hele serie van bij elkaar passende tuinmeubelen als een handige bijzettafel, loungebank en loungestoelen. Het bed heeft all weather kussens en deze kunnen in de regen buiten blijven.

Ligbedden Maken Van Je Tuin Een Paradijs – Ligbed 4 Seasons Outdoor Valentine  - 2 Persoons Ligbed (Foto Tuinmeubelen.nl  op DroomHome.nl)

4 Seasons Outdoor Valentine Ligbed
Het ultieme comfort voor 2 personen vind je in dit weldadige ligbed. Heerlijk samen een wijntje drinken met je lief of vriend(in)! Het bed heeft ook all weather kussens. Voor het frame is er Hularo wicker gebruikt. Dit kunststof kan niet rotten of schimmelen en dat bewijzen ze met garantie op het Hularo wicker van 10 Jaar!

Hilarische Ligbedden Race Video
Het zal je maar gebeuren: ben je heerlijk op vakantie in een prachtig resort, zijn er te weinig ligbedden voor alle gasten! Dat wordt sprinten iedere morgen vroeg om met je handdoek een ligbed te claimen voor die dag.

Ik moest je deze YouTube video laten zien. Daarmee is gelijk bewezen dat heerlijk relaxen op je eigen ligbed, in je eigen tuin paradijselijk is!

Google+