Loungesets: Praktisch En Stijlvol

Loungesets: Praktisch En Stijlvol

Tuinmeubelen Trends: Loungesets – Praktisch en Stijlvol! Karwei Loungeset Leslina – Loungebank en Tafel (Foto Karwei  op DroomHome.nl)

Wil jij de komende zomer lekker relaxen in je tuin? Dan is het goed om op zoek te gaan naar een mooi loungeset. Loungesets zijn namelijk ideaal om je lekker te ontspannen en ze maken je tuin gezellig.

Uiteraard bestaan er loungesets in alle mogelijke vormen en maten. Het is daarom goed om je te oriënteren voordat je je keuze maakt. Welk loungeset past het mooist in jouw tuin? De collectie fraaie loungesets van Karwei is een goed uitgangspunt voor het vinden van de ideale loungeset.

Eenheid in de tuin met een loungeset
Het is natuurlijk een optie om gewoon te kiezen voor een verzameling tuinstoelen en een tuintafel. Meestal levert dit een hoop gedoe op, zeker als je meerdere medebewoners hebt die allemaal andere wensen hebben. Uiteindelijk eindig je meestal met een verzameling verschillende tuinstoelen die niet bij elkaar passen en er niet erg mooi of uitnodigend uitzien. Een loungeset is dan een betere keus. De set bestaat in de basis meestal uit een bank en tafel, maar kan naar wens worden uitgebreid. Uiteraard passen alle meubels bij elkaar, zodat je een mooi geheel krijgt. Er zijn loungebanken, ligbedden, tuinstoelen en relax-stoelen die allemaal passen bij dezelfde loungeset. Zo kun je heerlijk relaxen terwijl toch alle meubels dezelfde stijl en uitstraling hebben.

Tuinmeubelen Trends: Loungesets – Praktisch en Stijlvol! Karwei Loungeset Nola – Loungebank, Stoelen en Tafel (Foto Karwei  op DroomHome.nl)

De juiste uitstraling en stijl
Heb je je tuin in een bepaalde stijl ingericht? Dan is het goed om een loungeset te kiezen dat goed past in deze stijl. Zo zijn er klassieke loungesets met een natuurlijke uitstraling en moderne loungesets met een strakke uitstraling. Voor vrijwel elke tuin bestaan er wel verschillende loungesets die in die stijl thuishoren. En heeft jouw tuin nog geen specifieke stijl, dan kun je deze juist door middel van je loungeset erin brengen. Een loungeset kan een heel eenvoudige manier zijn om de uitstraling en sfeer in de tuin te krijgen die je graag wilt hebben.

Lekker relaxen
Een loungeset is ideaal om lekker te relaxen. Afhankelijk van het type loungeset dat je kiest kun je bijvoorbeeld gezellig kletsen met vriendinnen of familie, lekker onderuit zakken met een boek of heerlijk zonnebaden in je eigen achtertuin. De meeste loungesets zijn goed bestand tegen de weersomstandigheden, dus hoef je alleen de kussens maar tevoorschijn te halen en je set staat al helemaal klaar voor je! Even aan het begin van het seizoen een schoonmaakbeurt en tussendoor een doekje erover en je set ziet er meteen weer prachtig schoon en lekker fris uit.

Tuinmeubelen Trends: Loungesets – Praktisch en Stijlvol! Karwei Loungeset Barletta – Loungebank en Tafel (Foto Karwei  op DroomHome.nl)

Een loungeset heeft verschillende voordelen. Zo is het een compleet geheel, waardoor je een prettige en rustige indruk krijgt in de tuin. Omdat een loungeset vaak relatief groot is, bepaalt het voor een belangrijk deel de sfeer in de tuin. Dat is erg handig wanneer je graag een stijlvolle uitstraling in je tuin wilt hebben. Met een set die altijd voor je klaar staat en waarmee je direct van elke minuut zon kunt profiteren is een loungeset de ideale oplossing voor elke tuin.

Google+