Moestuin op de Balkon Balustrade

Balkon Moestuinieren met Elho Kweekbak

Moestuin op het balkon met Elho balkonbak en kweekhuis Green Basics Grow House Flower Bridge voor kweken van groenten, fruit en kruiden. (Foto Elho  op DroomHome.nl)

Elho maakt het mogelijk om echt overal te moestuinieren, zelfs aan de reling van het balkon. Zo kun je, je eigen groenten, fruit en kruiden kweken op je balkon en meer groen brengen in het dagelijkse leven.

Het speciale kweekhuis van elho tovert de flowerbridge balkonbak in no-time om tot een echte mini moestuin.

Niets is leuker en dan je eigen tomaatjes en basilicum te kweken, te oogsten en aan een heerlijke salade toe te voegen.

Echte groene vingers heb je niet eens nodig. Het systeem is super handig. De kap met ventilatieschuif zorgt voor een ideaal kweekklimaat. Zo regel je zelf de binnentemperatuur en luchttoevoer. Door de hoge kap is het kweekhuis geschikt voor de beginfase van het kweken van kruiden, tomaatjes en pepers. Een uv-filter beschermt jonge planten, zaden en stekken tegen de zon, zodat ze optimaal groeien. Later, als de planten groter zijn, kan de kap eraf.

Moestuin op het balkon met Elho balkonbak en kweekhuis Green Basics Grow House Flower Bridge kweekhuis voor kweken van groenten, fruit en kruiden. (Foto Elho  op DroomHome.nl)

Bovendien zijn deze producten gemaakt van gerecycled materiaal en kun je dus op een ecologisch verantwoorde manier tuinieren. Het kunststof is onbreekbaar en vorstbestendig tot -40°C. Je kunt de set in de winter met een gerust hart aan de reling laten hangen. Het kweekhuis bevat handige clips om aan de flowerbridge vast te maken, zo kan de kap niet wegwaaien.

Verkoopadviesprijs: Balkonbak (55cm): € 13,29 – Kweekhuis (55cm): € 11,95

Zelf kweken was nog nooit zo gemakkelijk. Bron: Elho.com

Google+