Tuintrend Najaar 2015 - De Kleurrijke Tuin

Tuintrend Najaar 2015 - De Kleurrijke Tuin

Tuintrend Najaar 2015: De Kleurrijke Tuin, voor Tuin, Terras & Balkon - MEER Tuin Inspiratie... (Foto Mooiwatplantendoen.nl  op DroomHome.nl)

Herfst, dat is voor jou zo lang mogelijk genieten van buiten zijn. Felle, vrolijke herfstkleuren en heel veel bloemen geven je energie. Hoezo ‘vallende blaadjes’ blues? Het is tijd voor een happy herfst! De tuintrend ‘Happy Life’ is de inspiratiebron voor een kleurrijke herfsttuin. Planten, kleuren en materialen kun je naar hartenlust met elkaar combineren.

Knalkleuren
Je trekt je niets aan van de kalender, je wordt juist vrolijk van die prachtige herfstkleuren. Muren, schuttingen en meubelen verf je in felle kleuren. Hetzelfde doe je met fruitkistjes. In die kistjes zet je felgekleurde potten met bloeiende planten. Je plukt bloemen uit de tuin en stopt ze in wissellijstjes. Dat is jouw creatieve interpretatie van een verticaal tuintje.

Rijke Bloeiers
Rijke bloeiers met bloemen in felle kleuren zijn er ook in de herfst. Neem bijvoorbeeld de najaarsviool. Die is er in duizelingwekkend veel kleuren. En dan kun je ook nog eens kiezen tussen soorten met mini- en maxibloemen. Een andere herfsttopper is de bolchrysant.

Tuintrend Najaar 2015: de Kleurrijke Herfsttuin! – Muren, Tuinmeubelen in Felle Kleuren,  Felgekleurde Potten en Bloeiende Planten – MEER Tuin… (Foto Mooiwatplantendoen.nl  op DroomHome.nl)

Met één plant heb je minstens honderd bloemen te pakken. Groenblijvende planten mogen eigenlijk ook niet ontbreken in de tuin. Kies dit najaar eens voor een laurierboompje op stam of Leucothoe met groen of rood blad. Ga naar Mooiwatplantendoen.nl voor een schat aan inspiratie, informatie, DIY-ideeën en tips voor de optimale verzorging van je planten.

Google+