Wat Is Een Huis Zonder Droomtuin?

Wat Is Een Huis Zonder Droomtuin? - 5 Tuintips

Tuintrends: Vijf Droomtuin Tips (Foto Pixabay.com  op DroomHome.nl)

Een gemiste kans, dat is een huis zonder de tuin van je dromen. Een droomtuin is vandaag de dag zoveel meer dan alleen paadjes en plantjes. We willen volop kunnen genieten van deze speciale plek buiten. Om je te helpen bij het creëren van jouw eigen droomtuin, geven we je hierbij 5 tuintips om te lezen en te inspireren.

1 - Tuinverlichting
De tuin moet er niet alleen goed uitzien overdag, het moet ook stralen in de avond. Wil je lekker lang buiten zitten in de avonduren, dan zorgen lichtpunten op de juist gekozen plek in de tuin en op het terras voor een magische sfeer. Er zijn eigenlijk 2 soorten tuinverlichting: zichtbaar en onzichtbaar. Echt onzichtbaar licht dat ’s avonds pas tot leven komt zijn tuin- en grondspots die bomen en het huis prachtig kunnen uitlichten. Zichtbare decoratieve lampen zijn een aanvulling op het interieur en volgen de woonstijl van jouw droomtuin. Vele voorbeelden van prachtige buitenlampen vind je in de uitgebreide collectie buitenverlichting van Nostalux.

2 - Vuurplaats
Als je nog niet naar binnen wil, maar het wordt eigenlijk te koud om nog buiten te zitten, dan is een vuurplaats waar je om heen kunt zitten met z’n allen super sfeervol. Het gezellige vuur maakt een nostalgisch oergevoel van vuurtje stoken bij velen los en daar kan de handige terrasverwarmer niet tegen op.

3 - Jacuzzi in de tuin
Niet veel woningen in Nederland hebben een zwembad in de tuin. Een jacuzzi neemt maar een beperkte ruimte in en door het water heerlijk op te stoken, kun je het hele jaar lekker buiten-baderen. De zomertuin hit van dit jaar is dan ook de betaalbare opblaasbare jacuzzi met bubbels en eventueel jets.

Tuintrends: Vijf Droomtuin Tips – Nostalux Buitenverlichting Wandlamp (Foto Nostalux  op DroomHome.nl)

4 - Beschutting
Mocht de zon tijdens de middaguren te fel schijnen dan is het vinden van beschutting onder bomen of een begroeide pergola een verademing. Zoek de schaduw op en relax heerlijk in een mooie fauteuil met dikke kussens.

5 - Buitenkeuken
Vaak sta je in je eentje te koken terwijl de visite elkaar vermaakt met verhalen die je achteraf net gemist hebt. Het grote voordeel van buiten bakken en braden is dat het meer een gezamenlijk kookfestijn is en ook zeker een gezellige tijd mag duren. Heb je al honger?

Google+