Wat zijn de best verkochte tuinmeubelen van 2023?

Wat zijn de best verkochte tuinmeubelen van 2023?

Best verkochte tuinmeubelen: design loungeset op terras (Foto: Arq Alets Alvarado, Pexels  op DroomHome.nl)

Nu we de warmere maanden ingaan, is het tijd om je tuin, terras of balkon om te toveren tot een uitnodigende plek voor relaxen, entertainen en gezellige etentjes buiten. Of je nu een grote tuin of een sfeervol balkon hebt, de keuze van het juiste tuinmeubilair maakt het verschil! In dit blog krijg je de 5 best verkochte tuinmeubelen van 2023 voor een lente én zomer vol comfort en trendy genieten.

1 - Loungebank met kussens

Ontdek het ultieme ontspannen in je tuin met een stijlvolle bank om op te loungen.

Een geweldige loungebank met comfi kussens en een lage tafel zijn niets voor niets de meest verkochte tuinmeubelen. Naast een rechte loungebank kun je ook kiezen voor een meer knusse lounge hoekbank met een linkse of rechtse hoekopstelling. Ga lekker languit liggen op de heerlijke loungekussens en kom helemaal tot je welverdiende rust!

Best verkochte tuinmeubelen: houten tuinset 2 personen (Foto: Curtis Adams, Pexels  op DroomHome.nl)

2 - Tuinset 2 personen

Heb je niet de ruimte voor een grote loungebank? Een prachtige tuinset 2 personen geeft je net zoveel comfort!

Tuinsets voor 2 personen zijn verkrijgbaar in verschillende opstellingen en materialen, helemaal in de tuintrends van vandaag:

  • De 3 delige bistro tuinset van metaal met 2 inklapbare stoelen en tafel past op bijna ieder balkon.
  • Op de 4 delige tuinset bestaande uit 2 lounge stoelen en bijbehorende voetbanken is het heerlijk genieten. De best verkochte tuinmeubel materialen wicker, bamboe, aluminium, hardhout en polywood zijn moeiteloos te combineren met de moderne, landelijke of design tuinstijl.
  • De 5 delige tuinset voor 2 personen is naast de loungestoelen en voetenbanken compleet gemaakt met een (bijzet)tafel waarop je de lekkerste drankjes zet voor intieme onderonsjes.

3 - Loungeset

Ontvang je vrienden en familie in een pure ontspannen setting met een complete loungeset.

De loungeset kan uit losse meubelmodules bestaan die flexibel naar wens geplaatst kunnen worden. De verschillende loungebank opstellingen kunnen gecombineerd met (bijzet)tafels, poefs en een kussenbox in hetzelfde elegante en robuuste materiaal. Naast de waterafstotende en wasbare hoezen is het tuinmeubel materiaal gemakkelijk schoon te maken.

Best verkochte tuinmeubelen: Poly rattan loungeset en tuinset (Foto: Souranshi Fashion Lifestyle Magazine, Pexels  op DroomHome.nl)

4 - Tuinset

Gezellige etentjes, spelletjes spelen en knutselen; de tuinset bestaande uit een grote tafel en 4, 6 of 8 tuinstoelen, is het centrum van activiteit en gezelligheid op je terras!

Op de afneembare kussens van de tuinset stoelen zit je probleemloos uren tijdens het barbecueën en borrelen achteraf. De stevige tuintafel is verkrijgbaar in meerdere afmetingen, passend bij de buitenruimte en het aantal gasten die jij graag ontvangt. Hoe langer de tafel, hoe meer stoelen er omheen passen!

5 - Egg hangstoel

De trend van de hangende egg stoelen is niet alleen favoriet bij tuinliefhebbers.

De hangstoel in egg vorm staat ook zeer decoratief binnen in een slaapkamer, woonkamer of serre. In de egg hangstoel van wicker met comfortabel kussen kun je normaal, maar ook relaxed met opgetrokken benen zitten. Het speciale stalen frame zorgt voor een unieke zitervaring!

De 5 best verkochte tuinmeubelen: loungebank met kussens, tuinset voor 2 personen, loungeset, tuinset met eettafel en stoelen en de egg hangstoel gaan ook deze lente en zomer voor veel plezier zorgen in onze buitenoases!


Geniet van de laatste tuintrends en hippe tuinontwerp tips in tuinplanten, tuinmeubelen en accessoires!

Google+