TuinIdee - Tuinbeurs

TuinIdee 2024 - Tuinbeurs

Tuinbeurs TuinIdee  – TuinIdee in de Brabanthallen te ’s Hertogenbosch  - MEER Tuinbeurzen… (Foto TuinIdee  op DroomHome.nl)
Tuinbeurs TuinIdee 2024 in de Brabanthallen Den Bosch gaat helaas niet door. 

TuinIdee, het grootste tuinevenement van Nederland vormt de aftrap van het nieuwe tuinseizoen. TuinIdee biedt dit jaar nog meer inspiratie voor iedere tuinliefhebber. Of je nu op zoek bent naar een onderhoudsarme tuin of een beetje luxe. Dit keer is het vierdaagse evenement nog groener, verrassender en groter met zo’n 200 aanbieders met topmerken.

Groen welkom
De eerste verrassing is de entree: een nieuwe, indrukwekkende hal ter grootte van anderhalf voetbalveld. Het vormt het groene hart van TuinIdee. Kijk je ogen uit in de vele voorbeeldtuinen, doe mee aan leuke workshops en volg in het Tuintheater de presentaties van bekende tuin-personality’s zoals Rob Verlinden, Ivo Putman, Boer Tom, Jurgen Smit en Romeo Sommers.

Beurs TuinIdee 2020 – in de Brabanthallen te Den Bosch – Gratis TuinIdee entreekaarten winnen! (Foto TuinIdee   op DroomHome.nl)

Eigen route
Na binnenkomst doe je als bezoeker, door de nieuwe vloerindeling, de ene ervaring na de andere op. Tuinmeesters staan klaar met advies en inspiratie voor het ontwerp en onderhoud van je tuin. Met diverse tuinadviseurs, trends op het gebied van inrichting, gereedschappen en exclusieve apparaten is TuinIdee the place to be voor iedereen met een tuin, balkon of terras. Wil je met zo min mogelijk tijd het maximale uit je tuin halen? Dan volg je de route ‘Genieten en onderhouden’ waar je oplossingen ontdekt voor een makkelijke tuin met handige gereedschappen en materialen voor sfeer en ontspanning.

Gezinstuin
Bezoekers die hun tuin zien als verlengstuk van hun woonkamer, komen bij TuinIdee uitgebreid aan hun trekken met onder andere groene sfeermakers, interieuritems en complete buitenkeukens. Ook aan het gezin is gedacht: met een aanbod van speeltoestellen, zwembaden en blotevoetentegels vind je hier alles voor de gezinstuin.

Beurs TuinIdee 2020 – in de Brabanthallen te Den Bosch – Tuinieren en moestuinieren inspiratie (Foto TuinIdee   op DroomHome.nl)

Gezonde tuin
Liefhebbers van luxe halen hun hart op bij ‘Exclusive’ met volop design en kwaliteit. Liever met de handen in de aarde wroeten? Dan volg je de route van de ‘Eetbare tuin’, dé pitstop voor de doe-het-zelver die ondersteuning zoekt om de moestuin vruchtbaarder te maken of het stekken nog eenvoudiger te maken. De gezonde tuin krijgt ook uitgebreide aandacht met natuurlijke en ecologische insectenbestrijders, recycleoplossingen en zonnepanelen. Kortom, voor tuinliefhebbers die veel kennis en inspiratie willen opdoen, begint de reis op TuinIdee.

Tuinidee Den Bosch 2024 praktische informatie
TuinIdee 2024 gaat niet door. Kijk voor meer informatie op Tuinidee.nl

Google+