Draadloze Dutch Design Lucis Led Lampen

Lucis Lamp Lite en Lucis Lamp Bamboo

Draadloze Dutch Design Led Lampen:  Lucis Lamp Lite en Lucis Lamp Bamboo - MEER Verlichting Inspiratie... (Foto Innovative Brands  op DroomHome.nl)

Na een succesvolle crowd funding campagne lanceert het Nederlandse bedrijf Innovative Brands nu twee nieuwe versies van de mobiele Dutch Design lamp: de Lucis Lamp Lite en de Lucis Lamp Bamboo.

In 2015 zette de Lucis LED Lamp de standaard op het gebied van draadloze verlichting. De Lucis Lamp Lite is een instapmodel die met slechts 2,5 uur opladen 4 tot 40 uur meegaat. De Lucis Lamp Bamboo verlegt opnieuw de grenzen van draadloze verlichting met een output van 450 lumen, vergelijkbaar met een 50 watt gloeilampje. Het model is daarmee de krachtigste draadloze lamp ter wereld. De nieuwe lampen zijn vanaf heden verkrijgbaar op Indiegogo.

In slechts een maand haalde de crowd funding campagne van Innovative Brands het streefbedrag binnen op het platform Indiegogo waardoor deze twee nieuwe edities het licht zien. Simon Koop, designer van Lucis en ontwerper bij Spyker Sports Cars: “Met de Lucis Lamp willen we een lamp maken die op alle vlakken boven de rest uitstijgt: van de balans tussen sfeer en lichtsterkte en een krachtige accu tot goed design, perfecte afwerking en hoogwaardige materialen. Bovendien is gedoe met afstandsbediening of apps verleden tijd dankzij de slimme touch sensoren. Met de Lucis Lamp Lite kunnen we dankzij de lagere prijs een nog groter publiek bereiken en met de Lucis Lamp Bamboo bewijzen we opnieuw dat we de meest krachtige draadloze lamp ter wereld maken”.

Draadloze Dutch Design Led Lampen:  Lucis Lamp Lite en Lucis Lamp Bamboo – Mood Led Lamp. (Foto Innovative Brands  op DroomHome.nl)

Lucis Lamp Lite
De Lucis Lamp Lite is het instapmodel met een output van 250 lumen, vergelijkbaar met een 25 watt gloeilampje. De mobiele sfeermaker heeft een stijlvolle matte finish, een water- en vuilafstotende coating en brandt met slechts 2,5 uur opladen 4 tot 40 uur. Verder is de Lucis Lamp Lite uitgerust met een nieuw lichtprogramma dat alle kleuren achter elkaar afspeelt. De Lucis Lamp Lite is verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van €49,90,-. 

Lucis Lamp Bamboo
De Lucis Lamp Bamboo is maar liefst twee keer zo sterk dan de Lucis Lamp Premium en Lite. Het nieuwe model gaat nog een stap verder met een output van 450 lumen. Met 7 uur opladen kun je tot wel 100 uur van de sfeermaker genieten. De meest krachtige draadloze lamp ter wereld is bovendien uitgerust met een stijlvolle voet en hendel van bamboe. De Lucis Lamp Bamboo is verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van €129,-.

Draadloze Dutch Design Led Lampen:  Lucis Lamp Lite en Lucis Lamp Bamboo – Mood Led Lamp. (Foto Innovative Brands  op DroomHome.nl)

Slimme Accessoires
Naast de nieuwe lampen, lanceert Innovative Brands ook nieuwe accessoires die het gebruik van de Lucis Lamp nog leuker en makkelijker maken. Voor de accessoires werkt het Nederlandse bedrijf alleen met de mooiste materialen zoals hand geselecteerd Zebrano hout en hoogwaardig aluminium. Zo is er een handige travel kit met een draagzak, een haak om de lamp op te hangen - bijvoorbeeld in een tent of aan een boomtak - en een dop waarmee je de lamp eenvoudig op iedere fles zet: van een wijnfles tot een fles gin. Daarnaast is het assortiment uitgebreid met stijlvolle Zebrano houten en aluminium producten zoals een Zebrano houten handvat en een vier-poot in aluminium en Zebrano hout. 

Meer Lucis lampen inspiratie en shoppen.

Google+