Gym XXL Lamp - Dimbare Fabriekslamp Aan Gymtouw

Gym XXL Lamp Van JokJor

Lampen Trend: JokJor Gym XXL – MEER Verlichting Inspiratie… (Foto JokJor  op DroomHome.nl)

Wie een verlichtingsstatement in het interieur wil maken, kiest voor de GYM XXL Lamp van JOKJOR. Want niet iedereen heeft een enorme dimbare fabriekslamp aan een gymtouw in huis.

De GYM XXL Lamp is ontstaan dankzij een persoonlijke zoektocht naar de juiste verlichting. Ontwerper Olav van Lede kon geen geschikte lamp voor boven zijn vrijstaande bad vinden, dus tekende hij er zelf een.

Omdat het plafond van zijn badkamer metershoog is en het pand een klassiek karakter heeft, ontwierp Olav als tegenhanger een industriële eyecatcher. Het resultaat is een indrukwekkende lamp die in de meest uiteenlopende interieurs een glansrol zal spelen.

Specificaties
Het touw is vervaardigd uit natuurlijk katoen van 4 centimeter dik en wordt geleverd in een lengte van 5 meter (€310 incl. BTW en lichtbron) of 80 centimeter (€210 incl. BTW en lichtbron). De E40-fitting - die tot dusver alleen in fabrieken werd gebruikt - is verkrijgbaar in wit en zwart, en de druppelvormige, mondgeblazen, led-lichtbron van maar liefst 162x320mm met een transparante of gouden afwerking. Bron: Jokjor.com

Gym XXL Lamp en meer JokJor inspiratie en shoppen!

Google+