Led Aan Zet! – De Vele Voordelen Van Led Lampen

Led Aan Zet! – De Vele Voordelen Van Led Lampen

Vele Voordelen van Led Lampen: Milieuvriendelijk, Energie en Kosten Besparend, Lange Levensduur en Mooie Lampontwerpen (Foto 123rf.com  op DroomHome.nl)

De led lamp is met een ongekende opmars bezig in de verlichting van huizen en projecten, waardoor we de gloeilamp eindelijk kunnen loslaten en vergeten. Bespaar geld en energie zonder aan stijl in te boeten en geniet volop van de vele voordelen van led lampen!

De tijd van het ongezellige led licht ligt al jaren achter ons en de mogelijkheden met led zijn ongelooflijk. Hippe designers komen met de mooiste lampontwerpen voor wit tot warm led licht, draadloze ledlampen voor binnen- en buitenverlichting tot geïntegreerde LED verlichting, waar de leds en het armatuur samen één worden in het ontwerp en de losse lamp overbodig is.

De aanschaf van led lampen is een goede lange termijn investering op zowel financieel als milieu gebied en wat betreft de mate van comfort in huis. De duurdere led lamp gaat tot 50 keer langer mee dan de traditionele gloeilamp, dus reken maar uit! Daarnaast verbruikt gemiddeld de gloeilamp 60 watt en een led-lamp 5 watt. Dat is 12 keer lager in energieverbruik. Goed voor het milieu en wederom de portemonnee.

LED is de afkorting vanLight-emitting diode

Het kunnen rekenen op het branden van het licht is toch wel heel lekker wonen. Het peertje hoeft niet steeds om de 1000 uur vervangen te worden. Vooral bij mensen die veel het licht aan hebben in huis voor o.a. werk of bij slechtziendheid is het comfortabel als het licht langer blijft branden. En ‘aan’ is ‘aan’ en ‘uit’ is ‘uit’. De led lamp geeft gelijk het volle licht en heeft geen opwarmtijd nodig wat handig is bij korte bezoekjes aan een ruimte. Wil je het licht temperen in de avond dan kunnen de meeste led lampen tegenwoordig wel gedimd worden. Naast romantisch dimmen, kun je met de populaire mood ledlamp je eigen sfeer creëren door keuze uit honderden verschillende kleuren licht.

Bij de ouderwetse gloeilamp wordt minder dan 10% van de gebruikte energie omgezet in zichtbaar licht. Led verlichting scoort 5 keer zo hoog. Een gloeilamp, de naam zegt het al, wordt gloeiend heet en daar hebben zich over de jaren heen heel wat vingers aan gebrand. Veel veiliger is de ledlamp, die zeer weinig warmte afgeeft.

Milieuvriendelijk, energiebesparend, een lange levensduur en mooie ontwerpen: we zetten het led-licht op groen!

Google+