Letter Lampen | Zeg het met Lampen!

Typografie - Cijfers & Letters Lampen

Zeg het met Lampen!

Letter Lampen & Verlichting! Letters, Cijfers & Symbolen Lampen Marquee Lights van Design Merk Delightfull! MEER Design… (Foto Delightfull Marquee Lights, Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Letter Lampen - Marquee Lights Delightfull, Perscentrum Wonen  

Je interieur vertelt wie jij bent. Maar wil je een aspect luid en duidelijk benadrukken, dan is er geen betere manier dan het op de muur uit te spellen. In licht.

Vintage marquee lights – geïnspireerd op de blinkende, verlichte naamborden van theaters of hotels in Amerikaanse steden als New York en Las Vegas – zijn de laatste tijd in schwung.

Designmerk Delightfull besloot iedere letter van het alfabet te voorzien van een modern typografisch sausje en komt met een eigen designcollectie marquee lights die het stoffige vintage gevoel afschudt.

Letter Lampen & Verlichting! Typografie: Letters, Cijfers & Symbolen Lampen Marquee Lights van Design Merk Delightfull! Alle Letters van het Alfabet, LEES MEER… (Foto Delightfull Marquee Lights, Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Lampen Alfabet - Marquee Lights Delightfull, Perscentrum Wonen

Grafische letters, cijfers en symbolen kunnen aan de wand, maar ook op de vloer. Nu nog een woord vinden waar alle mooist vormgegeven letters in voor komen.

Bron: Delightfull.eu, Perscentrum Wonen


Cijfer & Letter Lampen in het Interieur 

Cijfer Lampen & Letter Lampen: Typografie Letterlamp R in een Landelijk Wonen & Industrieel Interieur – MEER… (Foto Delightfull.eu Typographical Lamps  op DroomHome.nl)
Typografie in de interieur inrichting is hot! Maar een cijfer of letterlamp is naast een design object een prachtige manier van verlichting die een echte eyecatcher is in de ruimte in huis.

Naast hotels, restaurants en clubs zijn deze typografische lampen een aanwinst in een industrieel interieur, landelijke woonstijl en in een moderne woning. De cijfers en letters verlichting en het dollar teken zijn vervaardigd uit aluminium, messing, acryl en ijzer met neon en gloeilampen. De afmetingen zijn vanaf 30cm tot wel 1,5 meter!

Cijfer Lampen & Letter Lampen: Typografie Cijferlamp 3 in een Stoer& Industrieel Interieur – MEER… (Foto Delightfull.eu Typographical Lamps  op DroomHome.nl)
Cijfer Lampen & Letter Lampen: Typografie Letterlamp P in een Modern Interieur – MEER… (Foto Delightfull.eu Typographical Lamps  op DroomHome.nl)
Cijfer Lampen & Letter Lampen: Typografie Letterlamp S in een Landelijk & Modern Interieur – MEER… (Foto Delightfull.eu Typographical Lamps  op DroomHome.nl)

 Bron: Delightfull.eu

Google+