Mooie Verlichting Voor Een Industrieel Interieur

Mooie Verlichting Voor Een Industrieel Interieur

Mooie Verlichting voor een Industrieel Interieur – Industriële Hanglamp (Foto Unsplash.com – Felix Steininger  op DroomHome.nl)

Een industrieel interieur is helemaal hip en je hoeft echt niet in een oude fabriek te wonen om een industriële look te creëren! Het fijne is namelijk dat een industrieel interieur heel veelzijdig is en goed te combineren met andere stijlen. Uiteindelijk draait het allemaal om het gebruiken van de juiste materialen.

Bakstenen, metaal, leer, staal en beton zijn materialen die je tegen kan komen in ieder industrieel interieur. Nu is een huis natuurlijk geen thuis zonder mooie (sfeer) verlichting. Een dikke tip om het helemaal af te maken; gebruik stoere fabriekslampen! Heb je spotjes in het plafond, no worries! Er is een gigantisch aanbod in wand en vloerlampen met een rustiek industrieel design. Welke lampen je gebruiken kan vind je hier!

1 - Geometrische draadlampen
Deze toffe industriële lampen passen perfect in zowel een modern, landelijk en industrieel interieur. Ze zijn namelijk hartstikke stijlvol en ook nog eens tijdloos. Dus mocht je over een paar jaar je interieur een andere insteek willen geven, dan mogen deze lampen zeker op het inventaris lijstje blijven staan!

Mooie Verlichting voor een Industrieel Interieur – Industriële Wandlamp (Foto Straluma  op DroomHome.nl)

2 - Een modern tintje
Een industrieel interieur is natuurlijk hartstikke stoer. Maar ook voor een wat minder industrieel interieur geven deze wandlampen de ruimte een flinke boost. Een eenvoudig metalen design dat past in zowel een landelijk, klassiek, modern als industrieel interieur. Met de juiste lamp geeft deze wandverlichting een echt sfeervolle uitstraling. Robuust en tegelijk subtiel, voor aan de wand, op tafel of gewoon op de grond!

Mooie Verlichting voor een Industrieel Interieur – Industriële Wandlamp (Foto Unsplash.com – Goeruh Ary  op DroomHome.nl)

3 - Beton-look eyecatchers
Bij een industrieel interieur hoort natuurlijk, juist, beton! Gelukkig is er een enorm breed assortiment te vinden in lampen met een beton-look. Een robuuste vloerlamp maakt tot een echte eyecatcher in de ruimte. Heel handig om je industriële look helemaal af te maken. De lampen passen ook heel goed in een modern of klassiek interieur! Net dat extra beetje pit zeg maar. En er is meer goed nieuws; deze beton-look lampen zijn er zowel voor aan de wand, als voor aan het plafond of op de vloer!

Mooie Verlichting voor een Industrieel Interieur – Industriële Schijnwerpers, 3 Poot Vloerlampen (Foto Straluma  op DroomHome.nl)

4 - Stoere schijnwerpers
Over eyecatchers gesproken, die schijnwerpers in de woonkamer zullen ook zeker onderwerp tot conversatie zijn. Afgewerkt met bladgoud past deze driepoot ook prima in een klassiek interieur. Daarbij geven deze schijnwerpers ook nog eens een heel mooi ‘zonnig’ licht af. Een beetje Hollywood in je woonkamer!

Welke lamp gebruik jij om je industrieel interieur net dat beetje extra mee te geven? Heb je nog geweldige ideeën die hier niet tussen staan?

Google+