Philips Hue slimme lampen met Bluetooth

Philips Hue slimme lampen met Bluetooth

Slimme lampen met Bluetooth – Philips Hue lampen met Bluetooth app (Foto Philips, Signify  op DroomHome.nl)

 Creëer nu nog eenvoudiger de juiste sfeer met de nieuwe generatie Hue verlichting

  • Dankzij de toevoeging van Bluetooth, nu nog eenvoudiger beginnen met Philips Hue. Draai simpelweg je Hue lamp in, download de app en begin te spelen met licht.
  • Gebruik de Philips Hue Bluetooth app op uw smart device om uw verlichting eenvoudig in te stellen en te regelen en zo de gewenste sfeer te creëren of uw interieur te verfraaien.
  • Sluit uw Philips Hue verlichting nu ook met Bluetooth naadloos aan op Alexa of de Google Assistent.

Eindhoven, Nederland - Met de toevoeging van Bluetooth aan Philips Hue, maakt Signify (Euronext: LIGHT), de wereldleider in verlichting, slimme verlichting nog toegankelijker. Of u nu een gezellig etentje geeft of aan het eind van de dag wil relaxen, voortaan kunt u eenvoudig de sfeer in huis verhogen door de nieuwe generatie Philips Hue lampen met Bluetooth in de armatuur te draaien en via een app de verlichting in te stellen en te regelen.

Met de slimme verlichting van Philips Hue met Bluetooth besturing is er geen bedrading of giswerk meer nodig om de juiste verlichting voor uw ruimte te kiezen. U kan de verlichting gebruiken om eenvoudig de juiste sfeer te creëren voor elke gelegenheid of miljoenen kleuren te gebruiken om uw huis nog mooier te maken.

Gebruikers kunnen beginnen met één enkele lamp of meteen meerdere lampen via Bluetooth aansluiten en later naadloos upgraden naar de Philips Hue bridge om van nog meer voordelen te genieten. Met de Philips Hue Bluetooth app kan u eenvoudig de verlichting regelen:

  • Gebruik de aan/uit-knop en regel het niveau van de verlichting tot de gewenste stand.
  • Kies uit 16 miljoen kleuren of 50.000 wittinten om te toveren met licht.
  • Gebruik de vooraf ingestelde scènes om de sfeer te bepalen of in te spelen op uw dagelijkse routine.
  • Regel uw verlichting met het grootste gemak - omdat meerdere gebruikers dezelfde verlichting kunnen bedienen.

"Mensen onderschatten vaak de kracht die verlichting kan hebben op de look & feel van een ruimte", aldus Jasper Vervoort, Business Leader Home Systems & Luminaires Philips Hue bij Signify. "Dankzij de slimme verlichting van Philips Hue maken we het gemakkelijk om thuis te experimenteren en plezier te beleven met licht. Het enige wat u nodig hebt, is de smartphone die u al bezit. We zijn ervan overtuigd dat u, als u eenmaal begint, wilt blijven ontdekken wat Philips Hue nog meer kan doen.

Ook de nieuwe generatie Philips Hue lampen kan u bedienen met uw stem.

U kan uw Hue verlichting eenvoudig rechtstreeks via Bluetooth aansluiten op Alexa en de Google Assistent als u beschikt over een compatibele slimme luidspreker of scherm van Amazon Echo, Google Home of Google Nest*. Vraag vervolgens Alexa (of uw Google Assistent) om uw slimme Hue lampen aan of uit te schakelen, om het lichtniveau te verlagen of verhogen, of om een bepaalde kleur of tint wit licht te selecteren. *De precieze lijst van ondersteunde apparaten wordt nog aangekondigd.

Slimme led lampen met Bluetooth – Philips Hue slimme lampen met Bluetooth app voor de smartphone (Foto Philips, Signify  op DroomHome.nl)

Nog meer voordelen? Breid uit met de Philips Hue bridge

Instappen in Philips Hue kan vanaf nu eenvoudig met één enkele lamp dankzij de Bluetooth-technologie. U kunt echter altijd een Philips Hue bridge toevoegen om uw systeem uit te breiden met meer verlichting en slimme accessoires in heel uw huis en zo nog meer mogelijkheden ervaren. De Philips Hue bridge biedt toegang tot het volledige Philips Hue ecosysteem, met onder meer de bediening buitenshuis, Philips Hue Entertainment en Friends of Hue en compatibiliteit met apps van derden.

Beschikbare Bluetooth-producten

Vanaf midden augustus 2019 worden de Philips Hue E27 en GU10 in Europa geïntroduceerd met Bluetooth-functionaliteit (Philips Hue white, Philips Hue white ambiance en Philips Hue white and color ambiance). Later dit jaar en in 2020 zullen meer producten Bluetooth-geactiveerd worden.

In Europa zullen de producten (E27 en GU10) worden verkocht voor € 19,95 voor de Philips Hue white lamp, € 29,95 voor de Philips Hue white ambiance lamp en € 59,95 voor de Philips Hue white and color ambiance lamp. Voor meer informatie over de nieuwe generatie Philips Hue producten kan u te zijner tijd terecht op meethue.com.

Google+