Philips Lampen SceneSwitch & WarmGlow Gekozen Product 2017

Philips Lampen SceneSwitch & WarmGlow Gekozen Product van het Jaar 2017

Philips Lampen SceneSwitch & WarmGlow Gekozen Product van het Jaar 2017 – Philips Led Spot Classic WarmGlow – MEER Lampen & Verlichting Inspiratie… (Foto Philips  op DroomHome.nl)

Philips Lighting (Euronext Amsterdam: LIGHT), wereldwijd toonaangevend in verlichting, heeft vandaag bekend gemaakt dat de Philips SceneSwitch en de Philips WarmGlow series in Nederland de award voor ‘Gekozen Product van het Jaar 2017’ hebben gewonnen.

Met Philips SceneSwitch bepaal je de verlichting in je woning met de bestaande schakelaar. De lamp heeft drie standen. Hiermee kun je van helder licht naar natuurlijk of gezellig warm licht gaan, terwijl er geen dimmer of extra installatiewerk nodig is. Zo kan de verlichting in je woning gemakkelijk worden aangepast aan de sfeer die je wilt creëren, of de hoeveelheid licht die je nodig hebt.

Wie een LED dimmer thuis heeft, kan kiezen voor lampen uit de WarmGlow serie. De Philips WarmGlow is een unieke dimbare LED lamp. Hoe meer je het licht dimt, hoe warmer het licht wordt. De kleurtemperatuur neemt af tot een effect, vergelijkbaar met kaarslicht. Tot nu toe was dit gezellige licht alleen bereikbaar met halogeen of gloeilampen.

Hellen van der Plas, Marketing Philips Lighting, licht het succes van Philips SceneSwitch toe: “Met de 3-in-1 lampen kunnen de kamers in je woning voor meerdere functies worden gebruikt, telkens met passend licht. Een mooi voorbeeld is de badkamer waar je ‘s morgens helder wit licht wilt om je te scheren of op te maken, maar ’s avonds heerlijk warm licht voor een ontspannend bad.” Ze gaat verder: “Deze awards zijn voor ons een bevestiging dat de consument het belangrijk vindt om verlichting op een zeer gebruiksvriendelijke manier aan te passen aan de sfeer die hij wil creëren.”

Philips Lampen SceneSwitch & WarmGlow Gekozen Product van het Jaar 2017. (Foto Philips  op DroomHome.nl)

Ambassadeur van het ‘Gekozen Product van het Jaar 2017’, Denis Knoops, CEO van Delhaize: “De winnende producten zij door consumenten zelf gekozen. In Nederland vormt een representatief panel van 3500 consumenten een uitstekende barometer.” De Philips SceneSwitch en de WarmGlow serie scoorden het beste op het gebied van prijs, gebruiksmogelijkheden en milieuvriendelijkheid.

De ceremonie voor de prijsuitreiking ‘Gekozen Product van het Jaar 2017’ vond plaats op donderdag 9 maart 2017 in Koetshuis de Haar in Utrecht.

Over Philips SceneSwitch
1 lamp, 3 lichtinstellingen: Van een helderder, intenser licht dat je helpt je te concentreren en elk detail op te merken – knip – naar een minder intens, natuurlijk licht voor een aangename sfeer – knip – naar een zachte warme gloed die helpt te ontspannen en te genieten van het moment. Het Philips SceneSwitch portfolio bestaat uit een LED lamp (E27), LED kaars (E14), en LED spot (GU10). Geen dimmer of extra installatiewerk nodig. Werkt met de bestaande lichtschakelaar aan de muur. Informatie: Philips.com/sceneswitch.

Over Philips WarmGlow
De nieuwe Philips LED lampen met WarmGlow-techniek zijn unieke dimbare LED lampen. Wanneer het licht wordt gedimd, neemt de keurtemperatuur van deze lampen af en verandert het licht tot een effect vergelijkbaar met kaarslicht. Het Philips WarmGlow portfolio bestaat uit een assortiment LED lampen (B22, E27) en LED kaarsen (E14) en LED spots (GU10).

Meer Philips led lampen inspiratie en shoppen.

Google+